Mostantól elérhető a Death Stranding Director’s Cut iOS, iPadOS és macOS rendszereken

A Death Stranding Director’s Cut egy videójáték, amelyet Hideo Kojima és csapata fejlesztett. Ebben egy futárt kell megszemélyesítenünk, aki különböző erőforrásokat és készleteket szállít egy posztapokaliptikus világban. A játék először PlayStation, majd később PC platformon hódított, mostantól viszont akár egy iPhone-on is újraélhetjük Sam Porter Bridges kalandjait. 

A játék eléggé megosztó, egyesek csupán séta szimulátorként hivatkoznak rá, mások pedig úgy vélik, hogy  nem is videójáték, hanem egyenesen művészeti alkotás. Akármelyik állítás is legyen igaz, mostantól minden olyan eszközön játszhatunk a cimmel, amelyben Apple fejlesztésű lapkakészlet teljesít szolgálatot, tehát iPhone-kon, iPad-eken és Mac-eken.

A Death Stranding Director’s Cut még a tavalyi WWDC konferencián lett bejelentve, később szeptemberben meg is mutatták, hogyan fut egy iPhone 15 Pro készüléken. A játékkal azok játszhatnak, akiknek iPhone 15 Pro vagy iPhone 15 Pro Max, M1 vagy későbbi chippel szerelt iPad, illetve valamilyen Apple M-szériás lapkával szerelt Mac készülékük van.

 

A játék most bevezető akció keretében 39,99 dollár helyett 19,99 dollárért szerezhető be, ami nem rossz ajánlat egy olyan címért, amit ha megvettünk, jogunk lesz telepíteni iPhone, iPad és Mac eszközökre egyaránt. Vagyis elég egyszer megvenni, és bármelyik gépen futtathatjuk a saját példányunkat. A játék támogatja a keresztplatformos szinkronizálást is, vagyis ha felálltunk a Mac mellől, telefonon folytathatjuk az előrehaladást.

Forrás: GSMArena 

Szólj hozzá