Mostantól sárgában is kapható az Apple iPhone 14 és az iPhone 14 Plus

A színes egyéniségeknek színes okostelefon dukál, így ez a hír elsősorban nekik szól. Ha netalántán iPhone 14 vagy iPhone 14 Plus vásárlásán gondolkodtál és nem az árak, hanem a választható színek miatt nem tudtad rávenni magadat a vételre, akkor remek hírünk van: mostantól sárga festéssel is beszerezhető a két almás csúcsmobil.

Az újdonságok rikítósárga hátlapot kaptak, amely valahol az iPhone 11 halványsárga és az iPhone XR sötétebb variánsa között helyezkedik el. Nevezhetnénk akár “Cyberpunk 2077-sárgának” is, a híres, vagy inkább hírhedt videójáték után. A mobilok alumínium kerete ugyanolyan élénksárga, arany színezés kapott, mint az iPhone 11 verzió.

Az Apple ilyenkor tavasszal szokott színbe borulni, de idén a Pro modellek nem kapják meg ezt a harsány és vidám festést valamiért. Az új színt leszámítva nincs semmilyen eltérés a többi változathoz képest, vagyis ugyanazt a hardvert kapjuk.

Most már tényleg mindenki megtalálhatja a kedvére valót

Az almás cég még négy további szint is bejelentett, a saját gyártású és forgalmazású szilikon tokjaihoz, ezek között van zöld, kék és sárga is. A kiegészítők 49 dolláros áron lesznek kaphatók.

Az élénk sárga színű iPhone 14 es iPhone 14 Plus március 10-től lesznek előrendelhetők. A színes tokokat már most is meg lehet vásárolni. Nektek bejön az új árnyalat?

Forrás: Apple 

Szólj hozzá