Mpow fejhallgatók akciója a GearBest webáruházában, köztük egy aktív zajszűrős modell

Fejhallgatókból sosem elég, hiszen a segítségükkel a zene mindig velünk lehet, de azt kevesebben tudják, hogy egy ilyen eszköz akár kenyerkereső eszköz is lehet. A lentebb rövid ismertetésre kerülő Mpow fejhallgatók között akadnak olyan modellek is, amelyek a professzionális streamereknek, videós szakembereknek, amatőr rádiósoknak is jól jöhetnek. De ha csak a muzsika érdekel, és nem szeretnéd ha világ zajai zavarjanak, akkor is van egy remek és egyáltalán nem túlárazott készülék a cikkben, szóval érdemes tovább olvasni!

Mpow PA071 kábeles on-ear fejhallgató mikrofonnal

Nem kizárólagosan, de online játék mellé is kiváló lehet ez a fejhallgató, köszönhetően a beépített mikrofonnak. Utóbbi alkalmassá teszi az eszközt arra is, hogy mondjuk hosszú telefonhívásokat bonyolítsunk le a segítségével, de jól jöhet akkor is, ha diktafon alkalmazásokat használsz. A készülék nagy ereje abban rejlik, hogy szinte bármilyen eszközzel lehetséges a csatlakozás, nem csupán a hagyományos fülhallgató kimenettel, amivel ugye telefonok és tabletek széles köre válik kompatibilissé, de az USB-s metódus révén a számítógéppel is megoldható az összeköttetés, futtasson az akár Mac, akár Windows operációs rendszert. A Mpow mikrofonos headsetje most mindössze 8735 forinttal egyenértékű dollárért rendelhető, további részleteket a lenti linkeken találsz!

Vásárlás HU (GearBest)

Mpow M5 Pro Bluetooth fejhallgató dokkolóval

Tetszik vagy sem, a vezetékek nélküli megoldásoké a jövő, és mivel manapság egyre kevesebb okostelefonon van jack kimenet, ha más nem emiatt kénytelenek vagyunk nyitni a Bluetooth eszközök felé nyitni. Ez a készülék saját töltésre alkalmas dokkolóval rendelkezik, ami nem csupán tárolásra alkalmas helyet, de egyben töltési lehetőséget is biztosít az M5 Pro számára. Egy ilyen szerkezettel simán menedzselhető az otthoni call centeres meló, hiszen van benne némítás opció, a Bluetooth kapcsolat stabil lesz a 4.1 modemnek köszönhetően, és mivel a mikrofon rendelkezik saját zajszűrő megoldással, a másik fél minden esetben kristálytisztán fog bennünket hallani. A fejhallgató kényelmes, arra tervezték, hogy hosszú órákon át viselhető legyen, felhasználási módozattól függetlenül. 10 998 forintért lehet a tiétek a készülék, amelyet a lenti linkek valamelyikére kattintva tudtok majd beszerezni.

Vásárlás (GearBest)
Vásárlás HU (GearBest)

Mpow H21 Bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel, 40 órás üzemidővel

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön a cikk főszereplője, vagy ha úgy tetszik a sztárja, hiszen egy olyan fejhallgatóról van szó, ami durván megfizethető áron kínál aktív zajszűrést, ami elsősorban a drágább, prémium termékek jellemzője. Na persze kialakítást, formatervet, és anyaghasználatot tekintve az Mpow H21 nem sokban marad el a nagyágyúktól, és nyilván nem fog térdre kényszeríteni egy 100 ezres Sony masinát, a legtöbben több, mint boldogok lesznek ezzel a modellel is. A készülék a 23 990 forintos vételár ellenére olyan funkciókat kínál, mint az aktív zajszűrés, a Bluetooth 5.0 modem, a beépített mikrofon, a 40 órás üzemidő, illetve a telt basszusokra képes driver. Már a képek alapján látható mennyire komfortos a kialakítás, akár egész nap a fejünkön lehet, és akkor sem fogja nyomni a fülünket ez az over-ear kialakítású fejhallgató. Ha szeretnél többet tudni, akkor érdemes a lentebb látható linkek valamelyikére kattintani, és persze megoldható lesz a rendelés is. Mint látható, minden termék esetén többféle raktár opciót is kínál a GearBest, válaszd a neked megfelelőt. Ami pedig a linkeket illeti mindig kettő lesz belőlük a termékek alatt, az egyik ugyanis egy kissé fapados módon, gépi fordítással ugyan, de magyarra átalakított GearBest oldalra vissza benneteket, hátha jelent ez majd némi könnyebbséget azoknak, akiknek nem erőssége az angol nyelv.

Vásárlás (GearBest)
Vásárlás HU (GearBest)

Forrás: GearBest

Szólj hozzá