Nagyobb kijelzővel, GPS-szel és más extrákkal érkezhet a Xiaomi Mi Band 7

A Xiaomi Mi Band készülékek a legnépszerűbb és legolcsóbb okoskarkötők közé sorolhatók. Rengeteg klassz funkciót biztosítanak a testreszabhatóság és persze a szokásos, egészségkövetés opciókkal együtt. Egy friss szivárgás arról árul el részleteket, hogy milyen lehet a soron következő generáció, vagyis a Xiaomi Mi Band 7, amely a mostani pletykák szerint GPS modullal, nagyobb képernyővel, Always On Display funkcióval és még számos további klassz jellemzővel érkezhet.

A Magical Unicorn értesülései szerint a Xiaomi Mi Band 7 a mostaninál nagyobb, 192 x 480 pixeles felbontású képernyővel lesz ellátva, és lesznek olyan számlapok, amelyek esetében támogatott lesz az Always On Display funkció. A friss infók szerint a használható sport üzemmódok újabb lehetőségekkel fognak gazdagodni, lesz például aerobik és zumba is.

A bennfentes azt is állítja, hogy a Mi Band 7 még GPS chippel is fel lesz szerelve, habar ennek részleteit ő sem tette közzé, persze lehet még ő sem ismeri ezeket. A Xiaomi Mi Band 6 szoftverében is volt olyan kód, ami GPS modul meglétére utalt, aztán a dologból nem lett semmi, szóval ezt az infót érdemes fenntartásokkal kezelni.

A Xiaomi Mi Band 7 egy úgynevezett Smart Alarm funkcióval is fel lesz vértezve, ez 30 perccel a normál ébresztő előtt fogja kelteni a felhasználót a könnyű alvásból. Kíváncsi vagyok hányan használnak majd egy ilyen lehetőséget, szerintem egy ébresztő is bőven elég, sok is. 🙂

Rebesgetik, hogy lesz valamilyen új energiatakarékos üzemmód is, amelynek segítségével még jobban meg lehetne toldani a fitnesz karkötő üzemidejét. Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor kerülhet bemutatásra a Xiaomi Mi Band 7, de mivel a mostani, hamarosan előző generáció tavaly márciusban jelent meg, okkal feltételezhető, hogy az új modell is vagy ebben, vagy a következő hónapban lesz leleplezve.

Forrás: PocketNow

Szólj hozzá