Nagyobb lesz a Google Pixel Fold 2 képernyője

A hajlítható képernyős Google Pixel Fold 2 valamikor még az idén mindenképpen meg fog jelenni. Az okostelefon bejelentése megtörténhet májusban, a Google éves fejlesztői konferenciáján, vagy októberben, amikor a Pixel zászlóshajók általában debütálni szoktak.

A legfrissebb kapcsolódó szóbeszéd nem tisztázza a bemutató pontos dátumát, helyette arról értekezik, hogy méretesebb képernyővel érkezhet a keresőóriás hajlítható mobiljainak második generációja,

A Google Pixel Fold 2 állítólag nagyobb képernyővel lesz felszerelve, mint elődje. A belső részen található flexibilis képernyő 8,02 hüvelykes lesz, míg a külső panel 6,29 inches mérettel rendelkezhet.

Az információkat a DSCC igazgatója, Ross Young szállítja, aki a múltban pontos forrása volt az ellátási lánccal kapcsolatos értesüléseknek. Összehasonlítás gyanánt említjük, hogy a Pixel Fold 7,6 hüvelykes hajlítható, és 5,8 hüvelykes külső képernyővel bír.

A korábban kiszivárgott képek, amelyeken a hajlítható, kijelzős mobil látható, roppantul eltérő kamerakialakítást mutatnak, illetve új képarányt, amelynek megváltoztatásáról korábban már többször is beszéltek.

A Pixel Fold 2 fedőlapja hosszabb és keskenyebb lesz, mint a jelenlegi modellé. Ez talán orvosol egy Google Pixel Foldra jellemző furcsaságot, az első generációs készüléken ugyanis valamiért fektetett módban nyílnak meg az alkalmazások.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá