Nagyon csinos lesz a Samsung Galaxy M41

A Samsung Galaxy M szériás okostelefonok igencsak népszerűek, igy nem csoda ha a gyártó újabb kiadásokkal gazdagítja az akkubajnok mobilok sorát. A család legújabb tagja most megmutatta magát hála OnLeaks szivárogtató renderelt képeinek, amin a Samsung Galaxy M41, esetleg M51 névre hallgató mobil látható teljes pompájában. 

A név kérdése azért nem egyértelmű, mert bár a rendereken a mobil Samsung Galaxy M51-ként szerepel, az újdonság egyértelműen a Samsung Galaxy M40 utóda lesz, és mivel nem volt Galaxy M50 így nem igazán értjük, miért lenne 51-es számmal ellátva a készülék, persze lehet a rendereket szerkesztő úriember jobban tudja.

A készülék méretes, 6,5 colos képernyőt kaphat, ami teljesen mentes mindenféle ívektől, nagyjából 0,2 collal nagyobb ez a megjelenítő, mint a Samsung Galaxy M40-é. A telefon 162,6 x 77,5 x 8,5 mm-es dimenziókkal rendelkezik, habár a kamerarendszernél egy kicsit vastagabb, ott 9,5 mm-es a ház.

Ami pedig a kamerakészletet illeti, összesen három érzékelőt foglalhat magában, szinte biztosan egy széles, ultraszéles, illetve egy makró, vagy mélységérzékelő szenzort. Az előlapi kamera pedig nem csepp alakú szenzorszigetben hanem egy kivágásban foglal helyet, eddig ilyenre nem nagyon volt példa a Galaxy M széria tagjai között, eddig csupán a Galaxy M40 büszkélkedhetett ilyennel.

A telefon felső részén foglal helyet a fülhallgató kimenet, alul pedig jól kivehető az USB-C csatlakozó. Az ujjlenyomat-olvasót a hátoldalon találjuk. szóval a kijelzőbe integrált megoldás felejtős, de szerintem ezért senki nem fog haragudni, ha ettől kicsit kedvezőbb lesz a mobil ára.

A Samsung Galaxy M41 (esetleg M51) várhatóan 250-300 dollár között kerül majd a boltok polcaira, a hardveres jellemzőkről viszont még nem tudunk pontos képet alkotni.

Ha tippelni kellene akkor valamilyen középkategóriás Exynos lapkára, Super AMOLED megjelenítőre, valamint egy jó nagyra szabott akkumulátorra lehet számítani, de biztosat majd csak akkor tudhatunk, amikor végre hivatalosan is leleplezik a mobilt. Ami viszont tény, ha valóban úgy fog kinézni mint ezeken a rendereken, akkor nagyon csinos lesz a Samsung Galaxy M41, vagy akármi is legyen a neve.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá