Komoly teljesítményre képes a Xiaomi elektromos rollere

Az elektromos rollerek hatalmas népszerűségnek örvendenek manapság, hiszen akár nagyobb távolságokat is meg lehet tenni velük, az üzemeltetésük is olcsó, ráadásul nagyon kellemes közlekedni velük.

A Xiaomi is több modellel képviselteti magát a piacon. Egyik ilyen a Xiaomi Ninebot ES2 elektromos roller, ami a Mijia családba tartozik, melynek tagjait nagyon jó ár/teljesítmény arány jellemzi. A 700W-os motornak hála akár 25 km/h sebességre is képes, és maximum 100 kg-os súlyig ajánlják.

Mérete tekintélyt parancsoló, de még az a kategória, amit tudunk hordozni is (összehajtva 114x22x15 cm). 12 kg-os súlyából rögtön érezni, hogy van benne anyag, ráadásul minőségi. Beépített akkumulátorának segítségével akár 25 km-es szakaszt is meg tudunk tenni egy töltéssel, persze ez több dolgon is múlik (út minősége, súly, sebesség stb.).

Érdekesség, hogy tudunk hozzá venni egy extra kiegészítő akkumulátort is, amely amolyan tuningra is szolgál. Ezzel már akár 30 km/h sebességre is képes, ráadásul 45 kilométerre nő a hatótáv.

Természetesen rengeteg praktikus dologgal szerelték fel. Mivel elég nagy sebességre képes, így kapunk elektromos és mechanikus féket is. Ezen kívül a világítás sem maradt le, és több fényjelző is került rá, a biztonságunkat szem előtt tartva. A mobilos alkalmazás is hasznos tud lenni, mivel így telefonon követhetjük figyelemmel a hasznos adatokat.

A Xiaomi Ninebot ES2 eredeti ára 500 dollár fölött van, most azonban akcióban 429.99 dollárért hozzá juthatunk hozzá ingyenes vámmentes szállításal (Europe Railway Priority Mail). Részletek és rendelés ezen a linken.

Forrás: Gearbest

Szólj hozzá