Nagyon úgy tűnik, hogy véget ért a Samsung Galaxy Note széria

Sokak kedvence a Galaxy Note széria, amely az S Pennek köszönhetően képes volt kiemelkedni a tömegből, éppen ezért szomorú hír, hogy a legfrissebb infók szerint a Galaxy Note 20-as mobilokkal véget ért a sorozat. 

Egy jó ideje már hallani lehet azokról a pletykáról, miszerint a Samsung véget vet a Galaxy Note szériának, ám az elején nem igazán akartuk elhinni. Folyamatosan érkeztek az egymásnak ellentmondó pletykák, amelyek hol megerősítették, hol pedig cáfolták a dolgot. Amikor azonban kiderült, hogy a Galaxy S21 Ultra már S Pen támogatással érkezik, akkor sejteni lehetett, hogy ez bizony nem jó előjel a Note szériának.

Mostanra megpecsételődni látszik a Galaxy Note széria sorsa, hiszen két leakster is lehozta a szomorú hírt, miszerint valóban ennyi volt. Mind Ice Universe, mind pedig Ross Young különösen megbízható szivárogtatónak számít, és valószínűleg belső infót kaphattak a dologról. Állítólag a Galaxy Note 20 széria elég gyenge eladásokat produkált, és a Samsung úgy érzi, hogy amennyiben nem adják ki a Note 21 mobilokat, akkor sem vesztenek túl sokat, mivel amiatt várhatóan többet adnak majd el a Galaxy S21 szériából.

A döntés mellett szól az is, hogy a Samsung a jövőben még több készülékre hozza majd el az S Pen támogatást. Az év első felében érkeznének a Galaxy S széria tagja, míg a második félévben hajlítható mobilok, azaz a Z széria, ezzel pedig bőven lefednék a felsőkategóriát. A hivatalos megerősítés még várat magára, de minden jel arra mutat, hogy valóban búcsút inthetünk a legendás Galaxy Note szériának.

Forrás: PhoneArena 

Szólj hozzá