Nagyon vékony kerettel érkezhet a Samsung Galaxy S9

Megbízható információk szerint szinte teljesen eltűnik a következő Samsung csúcsmobil kávája, és az előlap szinte egészét a kijelző teszi majd ki.

A Sammobile információ szerint tovább lép a Samsung az idei Galaxy szériához képest, és emiatt az új Galaxy S9 már szinte teljesen “keret nélkülivé” válik. Míg az átlagos mobilokon maximálisan 80% körül van a kijelző aránya az előlaphoz képest, az S9-nél ez az arány akár 90%-ot is elérheti majd.

Az fenti koncepció képen láthatjuk, hogy nézne ki ez a gyakorlatban. Az alsó keret szinte teljesen eltűnne, míg a felső részen a szenzoroknak kialakított rész kicsit összemenne. Ennél vékonyabb keretet valószínűleg nem igazán lehetne megvalósítani sem, hiszen akkor le kéne mondani az előlapi kameráról, szenzorokról, és a hangszórónak is felülre kéne kerülni, ami nagyon nem lenne praktikus.

A dizájn így nem igazán változna, csak némi módosítást eszközölnének. A hátlapon duál kamerás megoldás kaphat majd helyet, az ujjlenyomat-olvasó pedig ezek alá kerülne, a kényelmesebb hozzáférés miatt.

Forrás: Napidroid

Szólj hozzá