Nem mindennapi kamerakiépítést kaphat a Google Pixel 5 XL

Az elmúlt néhány hónapban volt néhány szivárogtatás, amelyeknek köszönhetően alkothattunk némi képet a Google érkezőfélben lévő középkategóriás Pixel telefonjáról, a 4a-ról. Most viszont a Google Pixel 5 XL tűnt fel a színen, melynek hátoldaláról ki is szivárgott egy render, ami szokatlan külalakkal ábrázolja a készülék kamerarendszerét.

Egy YouTube videós, bizonyos Jon Prosser azt állítja, hogy a Google Pixel 5 XL hátlapi kameráit láthatjuk ezen a renderelt képen. A tartalomgyártó megemlíti, hogy a kép egyike három korábban napvilágra került rendernek, amelyeken a készülék prototípusa látható, szóval lehet, igazából egyik sem reprezentálja a telefon végleges külalakját. A többi prototípus egyébként négyzet alakú kamerakészlettel bír, akárcsak a jelenlegi Pixel 4 modellek.

A napvilágra került további képeken egyébként csak a telefonok hátlapját lehet látni, az előlap kinézete tehát egyelőre rejtély. Visszatérve a kamerákhoz: összesen három képrögzítő egységet látni a telefon hátoldalán, ezek közül egy, valószínűleg az alul középen lévő egy ultraszéles látószögű egység lesz, valami, ami lemaradt a Google Pixel 4 hátoldaláról. Ami a telefon hardveres jellemzőit illeti nem igazán tudunk semmit, az viszont gyanítható, hogy a burkolat alatt Qualcomm Snapdragon 865 lapkakészlet, vagy esetleg annak valamilyen későbbi variánsa fog zakatolni.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá