Nem mindennapi mobilal készül a Huawei az iPhone X Plus ellen

A legfrissebb hírek szerint idén egy nagyobb méretű, 6.5 colos iPhone X modellt is kiad az Apple, ami minden bizonnyal remek lesz, ám a Huawei ezt nem hagyja szó nélkül, és egy brutális ellenféllel készül.

A Huawei Mate 20 Pro lesz a kínai gyártó valódi 2018-as zászlóshajója, ami több szempontból is jobbnak ígérkezik a P20 Prónál. Az egyik nagy előrelépés a kijelző terén lesz tetten érhető, az újdonság ugyanis egy hatalmas méretű, 6.9 colos Super AMOLED panellel érkezhet, amelynek a két oldala hajlított lesz.

Koncepció

A hatalmas kijelző mit sem ér erős hardver nélkül, de ezzel sem lesz gond, hiszen a gyártó új csúcsprocesszora, a Kirin 980 ebben a készülékben debütálhat. Ehhez jön majd 6 vagy 8 GB RAM, és a belső tárhely is minimum 64 GB-os lesz.

Kamerás fronton is lesz előrelépés, ugyanis összesen 5 szenzort kaphat a Huawei Mate 20 Pro. A hátlapon egy tripla kamerás megoldás lesz, hasonlóan a P20 Próhoz, míg az előlapra duál szelfikamera kerülhet.

Egyelőre ennyit lehet sejteni az október környékén érkező Huawei csúcsmobilról, de minden bizonnyal további fejlesztésekkel is készül a gyártó. Vajon lesz esélye a Samsung Galaxy Note 9-nek vagy az iPhone X Plus-nak a Huawei újdonsága ellen?

Techlabor.hu

Szólj hozzá