Nemsokára jön a hajlítható Samsung okostelefon

Mint azt nagyon jól tudjuk, a technika rohamosan fejlődik. Noha az ipar ijesztő tempóban termeli az újabb és újabb eszközöket, néhány dolog – mint például a hajlítható okostelefon – még most is kissé elképzelhetetlen számunkra, pedig közelebb van, mint gondolnánk!

A Samsung már hosszú ideje mutat be flexibilis kijelzőket, amiket 4 osztályba soroltak: Ívelt, hajlított, hajlítható és feltekerhető. Ezek már egy ideje készen állnak, és a hírek szerint a cégnek már van is működő prototípusa a hajlítható telefonokból, de egyelőre titkolják. A fejlesztés egyébként már az utolsó stádiumainál jár, és a mintapéldányokkal az év harmadik negyedében állhatnak majd elő.

A tervek szerint több ezer példányt gyártanának le belőlük, és szétküldenék a partnereik között, akiknek a visszajelzései alapján folytatnák a továbbiakban a technológia fejlesztését. Állítólag az MWC-n is bemutatott a mamutvállalat egy hajlítható mobilt, de csak zárt körben. Reméljük, hogy a szeptemberben esedékes IFA-n viszont láthatjuk majd mi is.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá