Nemzetközileg is megjelenhet a Xiaomi MIX Fold 4

Idén már a negyedik generáció debütál a Xiaomi hajlítható okostelefonjából, amelyet sajnos nem volt még lehetőségünk kipróbálni, és ez leginkább annak köszönhető, hogy a telefon sosem jelent meg a kínai határokon kívül. Az egyik megbízható szivárogtató szerint ez a Xiaomi MIX Fold 4 esetében megváltozhat, az idei modell ugyanis megjelenhet a globális piacokon is.

Az értesülések Ice Universe-től erednek, aki szerint a Xiaomi hajlítható okostelefonja még a Honor Magic V3-nál is vékonyabb lesz. Nem lesz ez csekély eredmény, ugyanis már a Magic V2 is mindössze 9,9 mm-es keresztmetszettel büszkélkedhetett.

A Honor hajlítható mobilja egyébként július 12-én, két nappal a legújabb flexibilis Samsung modellek bemutatója után érkezik, és eddig nem hivatalos és hivatalos forrásokból is azt hallani, hogy elképesztően vékony kialakítással rendelkezik majd. A MIX Fold 4 se lesz piskóta, ha erre még képes ráüberelni.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Xiaomi mikor tervezi leleplezni a MIX Fold 4-et, de az biztos, hogy első körben Kínában mutatják be, és ezt követheti a már említett nemzetközi megjelenés. Az okostelefon leleplezésére akár még ebben a hónapban is sor kerülhet, még akkor is, ha a két korábbi MIX Fold modellt augusztusban mutatták be.

Az okostelefon lesz az első a Xiaomi hajlítható kijelzős ajánlatai közül, amely globálisan is felkerül a boltok polcaira. A Xiaomi MIX Fold 4 mellett a kínai gyártó bemutatja majd az első flip kialakítású hajlítható okostelefonját is, ami a MIX Flip névre fog hallgatni.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá