Leárazás: Netis biztonsági kamera rendszerek, 4 és 8 kamerás, WiFi-s, kültéri és beltéri verziók

A 2000-ben alapított Netis mára egy komoly, elismert márkává nőtte ki magát a biztonsági kamerák piacán, ugyanis magas minőségű, bevált eszközöket kínálnak elérhető áron. Magyarországon is kapható néhány szettjük, és ezeket most elég jelentősen leárazták, ami kapóra jöhet azoknak, akik épp mostanában tervezik, hogy beruháznak egy biztonsági kamerarendszerre.

A Netis többféle megoldást is kínál attól függően, hogy hány kamerára van szükségünk, illetve hogy kültéren vagy beltéren tervezzük őket használni. Az egyik szettben ráadásul 360 fokos kamerákat is találunk.

Minden csomaghoz jár egy központi vevőegység, ami Wifi-n keresztül kommunikál a kamerákkal, és tehetünk bele merevlemezt is, amelyre a rögzítés történik. A tárolás persze nem csak helyileg történhet, hanem NAS szerveren is lehetséges, az élő képet pedig nyomon követhetjük egy szimpla monitoron, számítógépen, vagy akár okostelefonon (Android és iOS rendszerekkel is működik).

A kamerák HD minőségben (1280×960 pixel felbontásban) rögzítenek, és ellátták őket mozgásérzékelővel, illetve infravörös éjszakai móddal is, amivel teljes sötétségben is mindent remekül látnak.

A kamerák egyaránt alkalmasak otthoni és üzleti (bolt, iroda, raktár, stb.) felhasználásra.

A Netis biztonsági kamera rendszerek beüzemelése nagyon egyszerű, semmilyen különösebb szaktudás nem kell hozzá. Az aktuális kínálat és az akciós árak a DroidVilág webáruház oldalán tekinthetők meg:

A kiszállítás gyors és ingyenes, 1-2 napon belül megérkezik a csomag.

 

Forrás: Droidvilág

Szólj hozzá