Ninebot MAX G30 előrendelés – elektromos roller 65 km-es hatótávolsággal

Két egymáshoz közeli település között, vagy a nagyvároson belül cirkálni ideális lehet valamilyen elektromos jármű. A legtöbben nagy megelégedéssel használják a különböző rollereket, de ezeknek a legtöbb esetben igencsak korlátozott a hatótávolsága. Nem úgy a most előrendelhető Ninebot MAX G30-nak, ami képes akár 65 kilométert is megtenni egyetlen feltöltéssel. Persze a készüléknek nem csupán ez az egyetlen említésre méltó erénye, ezért az alábbiakban röviden bemutatjuk.

A Ninebot MAX G30 most mindössze 699,99 dolláros áron rendelhető elő a GearBest webáruházából, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 205 705 Ft-ot jelent. További részletek és megrendelés a lenti linkek valamelyikén!

Külső

A Ninebot MAX G30 egy alumínium ötvözetből készült, összehajtható vázzal rendelkező, rendkívül strapabíró szerkezet. Az elektromos roller esős időben is nyugodtan használható, mert a külső burkolatot ellátták IPX5 minősítésnek megfelelő védelemmel.

A masina 10 hüvelykes kerekeken gördül, amelyekben felfújható gumi található, ennek előnyeit és hátrányait most nem ecsetelnénk. Ami a fizikai méreteket illeti a roller 1167 x 472 x 1203 mm-es dimenziókkal rendelkezik, mérlegre helyezve pedig 19,1 kg-ot nyom. A Ninebot MAX G30 duál fékrendszerrel és beépített világítással is bír.

Funkciók

A Ninebot MAX G30 burkolata alatt egy 350 wattos névleges teljesítménnyel dolgozó elektromotor található, ami képes a roller tulajdonosát akár 30 km/óra sebességgel repíteni, feltéve, hogy az illető nem nehezebb 100 kg-nál. A roller belsejében található motornak köszönhetően a jármű simán boldogul az akár 20 fokos emelkedőkkel is.

Három különböző sebesség közül lehet választani, a leggyorsabb természetesen a sport üzemmód, a leggazdaságosabb pedig az Eco. A roller fontosabb adatait meg lehet tekinteni egy okostelefonos alkalmazás segítségével, ami még arra is alkalmas, hogy irányítsuk a szerkezetet.

Egyébként az alapvető tudnivalók a roller saját kijelzőjén is megnézhetőek.

Üzemidő

A Ninebot MAX G30 belsejében egy 551 wattórás akkumulátor található, ezt teszi lehetővé a 65 km-es hatótávot egyetlen feltöltéssel. A telep töltéséhez nagyjából 6 óra kell. Munkában vagy suliban ha rendesek a feljebbvalók, simán újra lehet tölteni a járművet, mire végzünk, ismét tele lesz a “tank”.

A Ninebot MAX G30 elektromos roller most mindössze 699,99 dolláros áron rendelhető a GearBest webáruházából, ami magyar pénzben cirka 205 705 Ft-ot jelent. ha szeretnél többet tudni, netalán rendelni, akkor érdemes az alábbi linkeken tájékozódni!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá