NO. 1 DT58 – filléres, ám jól felszerelt okoskarkötő az aktív életet élőknek

A NO. 1 DT58 egy kiváló okoskarkötő, amelynek funkcionalitását leginkább azok fogják értékelni, akik szeretnek mozogni, sportolni, edzeni. Mivel a készülék rengeteg egészségünkkel, a keringésünkkel kapcsolatos adatot képes monitorozni, az ilyen jellegű krónikus betegségekben szenvedők számára is hasznos társ lehet. A legjobb az egészben az, hogy a rengeteg képessége ellenére mégis filléres áron juthatunk hozzá a GearBest virtuális áruházában.

A NO. 1 DT58 az alábbi linken vásárolható meg:

A készülék számos funkciója a sportolást, a testmozgást segíti, de azért akadnak egyéb képességei is. A DT58 esetében mégis elsőnek azokról a lehetőségekről illik szót ejteni, amelyeket a mozogni vágyóknak kínál.

Az eszköz képes mérni a pulzust, a szívritmus változékonyságát, a vérnyomást, számolja a lépéseket, képes segíteni a helyes légzés elérésében, valamint monitorozza az alvási ciklusunkat.

A terméket mint a “világ legelső nagy kijelzővel ellátott fitnesz karkötője” reklámozza a gyártó, ami talán túlzás, de az semmiképpen sem, hogy az 1,14 colos 135×240 képpontos megjelenítő kiválóan jelzi majd az összes általunk fontosnak tartott információt.

A NO. 1 DT58 belsejében csupán egy aprócska, 120 mAh kapacitású akkumulátor található, ami mégis akár 20 napos készenléti időt tud biztosítani a karkötő számára, így átlagos felhasználás mellett is simán bírni fogja egy hétig. Nagyon jó hír, hogy a teljes töltés mindössze két órát vesz fel az életünkből.

A készüléket akár úszni is magunkkal vihetjük, köszönhetően az IP68 szabványnak megfelelően víz, no meg persze porálló külső borításnak. Az eszköz kényelmesen csatlakoztatható az okostelefonhoz, hála a beépített Bluetooth 4.2 modemnek.

Amennyiben párosítva vannak, a karkötő jelzi a különböző alkalmazások értesítéseit, illetve emlékeztet minket a nem fogadott üzenetekre, valamint hívásokra. A NO. 1 DT58 rezgéssel ébreszthet bennünket, amiből így a környezetünk semmit nem fog észrevenni.

A NO. 1 DT58 nem okosóra, de nagyon sok mindent tud, amit egy okosórának illik. Sportolóknak, egészségesebb életre vágyóknak, gyógyulni vágyó, keringési betegségekben szenvedőknek lehet kiváló választás ez a termék. Mi mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

A NO. 1 DT58 a GearBest oldalán vásárolható meg, 21,99 dolláros áron:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá