NO. 1 F18 GPS-es okosóra bemutató

A NO. 1 F18 GPS-es okosóra egy rendkívül jól sikerült, gyilkos ár/érték arányú masina, ami szinte instant get lehet bárkinek, aki viselhető kütyü beszerzését tervezi, de ha lehet, valami földhözragadt áron. A konkurens termékek sorából nem csupán a beépített navigációs rendszer emeli ki az F18-at, hiszen számos már érdekes jellemzővel is rendelkezik.

A NO.1 F18 GPS-es okosóra az alábbi linken vásárolható meg:

A készüléknek nem csupán csinos a külalakja, de ellenálló is, bírni fogja a kiképzést szinte bármilyen helyzetben, ezt az IP68 minősítésnek megfelelően kialakított külső borítás is szavatolja, melynek köszönhetően a legtöbb esetben nem lesz gondunk a vízzel vagy a porral.

Nyugodtan mehetünk úszni, strandolni az órával a karunkon, nem kell félni a beázástól, nyilván a szabvány keretein belül. Az F18 rengeteg hasznos érzékelővel és funkcióval rendelkezik, többek között képes számlálni a pulzust, a megtett lépéseket, és számos sportüzemmód várja a mozogni vágyókat. Bármerre is vigyen utunk, sosem fogunk eltévedni, amíg a karunkon van ez a remek szerkezet, hiszen egy GPS, BEIDOU, valamint GLONASS műholdakkal kommunikáló navigációs rendszert szereltek az aprócska burkolat alá.

A NO. 1 F18 belsejében nem csupán navigáció, de természetesen a szokásos Bluetooth modem is megtalálható, ami jelen esetben a 4.2 szabványú kommunikációt támogatja. A készülék szinte bármilyen okoseszközzel képes párosulni, teljesen lényegtelen, hogy az Android, vagy netán iOS operációs rendszert futtat. A képernyő 1.3 colos, TFT paneles, és érintésérzékeny, 240×240 képpont a felbontása, ráadásul színekben gazdag.

Egy ilyen megjelenítőn tökéletesen látni fogjuk a különböző alkalmazások értesítéseit, a hívásokat, és más hasonlóan fontos tudnivalókat. Módfelett hasznos funkció, ha nem találjuk a párosított eszközt, akkor lehetőségünk van azt az óra segítségével megcsörgetni.

Az óra belsejében található akkumulátor kapacitása 350 mAh, ami összesen 25 napos készenléti időt biztosít, a töltés pedig mindössze másfél órát rabol el az életünkből.

A készülék akciók nélkül is kedvező áron fut, hiszen 50 dollár egy ilyen nagy tudású masináért egyáltalán nem nagy összeg, de ha most lecsaptok rá, még ennél is olcsóbban juthattok hozzá.

A NO.1 F18 GPS-es okosóra most a GearBest oldalán 39.99 dolláros áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá