November 24-én debütálnak az Oppo Reno 9 mobilok

Habár hivatalos bejelentés még nem érkezett, egy kiszivárgott meghívó alapján már tudjuk, hogy mikor mutathatják be az Oppo Reno 9 sorozatot. Amennyiben az itt látható invitáció valódi, a készülékeket november 24-én leplezhetik le a nagyérdemű előtt.

Ez még tehát nem egy hivatalos bejelentés vagy meghívás, sőt, azóta ezt a kiszivárgott meghívót is törölték onnan, ahol közzétették. Erre egyébként az egyik legnagyobb kínai közösségi oldalon, a Weibón került sor.

Az eddig értesülések alapján az Oppo Reno 9 mobilok vizuálisan nem sokban fognak különbözni az előző generációtól. Példának okáért a kamerasziget rá fog húzódni az oldalsó keretre, ám ezúttal csak a Pro+ modell kap majd a síkból kiemelkedő kamerakészletet, az alapmodell és a Pro variáns csupán némileg eltérő színeket és textúrákkal bírhat, illetve csak a lencsék fognak egy picit kitüremkedni.

A két Pro modell megkapja majd a gyártó saját fejlesztésű képfeldolgozó egységét, ami a MariSilicon X nevet viseli, ez a komponens egyébként az előző sorozatnál is jelen volt. Az Oppo Reno 9 Pro belsejében MediaTek Dimensity 8100 lapkakészlet végzi majd a számításokat, ha hihetünk az előzetes értesüléseknek, míg a Pro+ kiadás belsejében Snapdragon 8 Gen 1 teljesíthet szolgálatot.

Ne feledjétek, ezek egyelőre csak pletykák, ha valóban jövő héten csütörtökön leplezik le az új szériát, akkor aznap fogunk csak igazán tisztán látni a készülékek jellemzőit és persze várható árazását illetően.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá