Novemberben érkezik a Huawei Mate X

A hajlított mobilok továbbra sem tobzódnak a boltok piacain, és egyre másra halasztják el a gyártók a megjelenés időpontját. Most a Huawei a soros, akik már másodjára adják hírül a halasztás tényét, ám szerencsére csak két hónapról van szó.

Egy shenzeni sajtótájékoztató keretein belül jelentette be a Huawei, hogy csak novemberben várható a hajlított mobiljuk. A Huawei Mate X névre keresztelt termék eredetileg júniusban érkezett volna, melyet később szeptemberre halasztottak, és ez tolták most ki még két hónappal.

Eredetileg ádáz küzdelemben voltak a Samsunggal, ám a problémák után valószínűleg ők is ráébredtek, hogy nem csak a sebesség számít. Túl nagy presztízsvesztéssel járna egy félkész termék piacra dobása, így a dél-koreai vállalat után ők is a halasztás mellett döntöttek. Természetesen a Huawei is kihasználja az időt, és tovább tökéletesítik a mobiljukat.

Érdekesség, hogy máris elárulták, miszerint egy újabb hajlítható mobilon is dolgoznak, melyet a következő év elején dobnának piacra. Kicsit szkeptikusak vagyunk, hiszen a tavalyi év az ígérgetésekről szólt, és azt hittük, hogy a 2019 már a hajlítható készülékek éve lesz. Ennek ellenére jelenleg egyedül egy kínai gyártó, a Royal tudta piacra dobni a FlexPai névre keresztelt telefonját.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá