Novemberben érkezik az Xbox Series X

Az év vége a következő generációs konzolokról fog szólni, hiszen rengetegen várják ezek megjelenését, és bár még a PS5-tel kapcsolatban csak találgatni tudunk, a Microsoft azonban már némi konkrétumot is elárult az új Xbox-ról.

A Microsoft novemberben dobja majd piacra az Xbox Series X konzolt, ám a konkrét napot még nem árulták el. Az előrendelési időszak is nagyon közel lehet már, hiszen egy ausztrál telekommunikációs cég még ki is értesítette az feliratkozott felhasználóit, hogy hamarosan indul az előrendelési időszak.

Sajnos azonban rossz hír is érkezett, hiszen a Microsoft és a 343 Industries 2021-re tolta a Halo Infinite játékot, így pedig ekluzív húzónév nélkül startol majd az újgenerációs konzol. Ennek ellenére persze bőven lesz miből válogatni, hiszen visszamenőleg az előző generációk játékaival is kompatibilis lesz az Xbox Series X.

Több, mint 50 játék érkezik még idén, amelyet már az Xbox Series X-re optimalizálnak (Assasin’s Creed Valhalla, Dirt 5, Watch Dogs: Legion), ráadásul nagyjából 40 már megjelent, de nagyon népszerű játékot fognak optimalizálni az újgenerációs hardverhez, így például a Destiny 2, a Forza Horizon 4, az Ori vagy a Madden NFL 21 játékok is ráncfelvarráson esnek át.

Hamarosan tehát a kirakós utolsó részletei is a helyükre kerülnek, és bizonyára megismerjük majd az Xbox Series X árát és a megjelenés pontos napját is. Minden bizonnyal a Sony is hamarosan megosztja a PS5-tel kapcsolatos részleteket, és rendkívül izgalmas ünnepi időszak elé nézünk.

Forrás: Microsoft

Szólj hozzá