Niubility N1 elektromos roller ismertető – 120 kg-os teherbírás, 25 km/óra sebesség, 25 km-es hatótáv, 85 ezer alatti árcédula

Személy szerint nekem a legnagyobb problémám a legtöbb ázsiai gyártású elektromos rollerrel az, hogy a maximális teherbírás megáll 100 kg-nál, szóval én például máris kiesek a pixisből, ha ilyen készüléket akarok venni. A másik fő probléma az ár szokott lenni, 100000 Ft feletti összeget nem biztos, hogy mindenki ki tud fizetni egy ilyen járműért. Szerencsére léteznek olyan eszközök is, mint cikkünk tárgya a Niubility N1, ami mindössze 83000 Ft-ba kerül most egy akciós ajánlat keretein belül, elbírja az akár 120 kg-os felhasználókat is, maximális hatótávolsága egyetlen feltöltéssel 25 km, 25 km/órával lehet vele repeszteni, ráadásul a terméket európai raktárból küldik, így a kiszállítás hamar lezajlik, és nem kell aggódni az extra költségek miatt sem.

A Niubility N1 elektromos roller most mindössze 269,99 dolláros áron rendelhető a GearBest webáruházából, ami magyar pénzben nagyjából 83 250 Ft-ot jelent. További részletek és megrendelés az alábbi linkek valamelyikén!

Külső

Az elektromos roller 8,5 colos pneumatikus kerekeken gördül, anyaghasználatát egy alumínium ötvözet határozza meg, a készülék váza természetesen összehajtható, így helyet tudunk spórolni szállítás vagy tárolás esetén.

A biztonságos közlekedés érdekében a jármű rendelkezik saját beépített világítással, E-ABS és tárcsafékkel, nagyjából 12 kg a súlya, a méretei pedig 1054 x 436 x 1150 mm-esek, amikor nincs összehajtva.

Funkciók

A Niubility N1 elektromos roller burkolata alatt egy 250 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező elektromotor található, ami képes biztosítani a bevezetőben már említett akár 25 km/óra sebességet, és amelynek köszönhetően a készülék boldogul az akár 15 fokos emelkedőkkel is.

A már említett beépített világítás és fékek mellett az elektromos roller rendelkezik egy saját LED kijelzővel, amin a szokásos dolgokat követhetjük nyomon, mint például akkumulátor töltöttség, aktuális sebesség stb.

A roller alumínium ötvözetből készült váza hosszú távon is képes elviselni egy 120 kg-os felhasználót, ami azért nem tekinthető alapvetőnek az ázsiai gyártású, hasonló jellegű villanyhajtású járművek között.

Akkumulátor és üzemidő

A Niubility N1 elektromos roller burkolata alatt egy 7,8 Ah kapacitású akkumulátor található, ami egyetlen feltöltéssel akár 25 km-re is el tudja repíteni a jövendőbeli tulajdonost. A töltés mindössze 3-4 órát vesz igénybe, szóval egy fél műszak elteltével ismét bevethető lesz a roller.

A Niubility N1 elektromos roller inkább városon belüli ingázásra lehet kiváló választás a hatótávolságot és egyéb tulajdonságait tekintve, egy ilyen készülék tökéletesen helyettesíti a tömegközlekedést, ami a jelenlegi helyzetek miatt nem éppen a legkomfortosabb és legbiztonságosabb módja az utazásnak. Az elektromos roller most a GearBest jóvoltából mindössze 269,99 dollárért rendelhető, ami magyar valutára átszámítva cirka 83 250 forintot jelent.

A fenti leírással kapcsolatban a tévedés jogát fenntartjuk, illetve az is előfordulhat hogy valamit kifelejtettük, így ha szeretnél többet tudni, netán rendelni, akkor mindenképpen érdemes ellátogatni az alábbi hivatkozások valamelyikére!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

Az esetleges sajtóhibákért felelősséget nem vállalunk.

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá