Nyári féláras őrület a Gearbesten!

A GearBest-es kollégák sosem állnak le, mindig előhúznak valamilyen akciós terméket a képzeletbeli tarsolyból, mi pedig nem leszünk restek bemutatni ezeket, hátha megtetszik valami Nektek is. A mostani válogatásban lesz hordozható érintésérzékeny monitor, masszív hardverrel bíró TV-okosító, valamint micro SD kártya is. A cuccok akár féláron is beszerezhetőek!

Az alábbi linken megtekinthető az összes akciós holmi, van köztük tényleg minden, érdemes szétnézni, mert sok termék most akár 50 százalékos kedvezménnyel kapható:

 

GearBest “Top Seller” Promóció

 

Az első termékünk nem csupán a digitális nomádok számára lehet kiváló választás, de szinte bárkinek aki sokat utazik, és szüksége lehet egy extra kijelzőre. A Tbao T15 monitor saját akkumulátorral rendelkezik, amelynek köszönhetően képes akár három órán funkcionálni, kapcsolódni pedig USB-C, Mini HDMI, Micro USB porton lehetséges egyébb eszközökhöz, okostelefonokhoz, laptopokhoz, és más hasonlókhoz. A megjelenítő IPS technológiára épül, ami kiváló betekintést szögeket, és élénk színeket jelent, a 15,6 colos képátlón egyébként Full HD felbontásban jelennek meg a tartalmak. A készüléket saját hangszórókkal is ellátták a gyárban, amelyek sztereó hangzással igyekeznek fokozni az élményt. A Tbao T15 hordozható monitor most mindössze 57 698 forintos áron kapható a GearBest oldalán, ám ha használjátok a GB-CN13TBO kupont, az ár tovább mérsékelhető.

A Mecool KM9 Pro egy igazán remek tv-box, ami képes új életet lehelni a már kísér avítt, de még mindig szép képet produkáló televíziónkba. A készülék komoly hardveres erővel rendelkezik, ami elsősorban az Armlogic S905X2 processzor alkalmazásának köszönhető, de jól fog jönni a mellépakolt 2 GB RAM, valamint a 16 GB-os belső tárhely is. A termék egyik nagy előnye, hogy lehetséges hanggal vezérelni, ami sosem látott kényelmet jelent majd, ezen kívül teljes Google Cast támogatást is kapunk, a 4K felbontású tartalmak natív támogatását már nem is említjük, holott része a felhozatalnak. A KM9 Pro nem csupán a legfrissebb, széles körben elérhető Android operáció rendszert futtatja (9.0 Pie) de a gyártó ígéretet tett rendszeres OTA frissítések küldésére. A készülék belsejében WiFi modul és negyedik generációs Bluetooth modem egyaránt megtalálható, igy többféleképpen is lehetséges a vezeték nélküli kapcsolódás, de ha netezni szeretnénk ott lesz a LAN interfész is. A Mecool KM9 Pro most mindössze 12 403 forintos áron megy a GearBest oldalán, ám a vételárat lehet némileg tovább csökkenteni, ha használjátok a GBCNKM9C01 akciós kupont.

A felsorolás végére maradtak a Teclast vadonatúj memóriakártyái, amelyek számos klassz tulajdonságuk mellett elsősorban félelmetesen gyorsak, annyira, hogy simán megállnak az ismertebb gyártók megoldásai mellett. Az UHS-1 sebességű kártyák ráadásul a kiképzést is bírják elég rendesen, mivel a gyárban gondot fordítottak azok vízállóvá, és ellenállóvá tételére. Bár mindegyik kiszerelés gyorsnak mondható, nem egyformák az olvasási és írási tempók, minél nagyobb kapacitásút választasz annál sebesebbek lesznek a kártyák is, és persze annál alkalmasabbá válnak a nagyobb felbontású videók tárolására. Mindenesetre a maximálisan 90 MB/másodperc olvasási sebesség több mint kecsegtető, persze ehhez USB 3.0 porttal rendelkező számítógép is szükséges, amennyiben PC-n keresztül szeretnénk nagyobb mennyiségű adatot másolni, olvasni stb. A Teclast kártyák ideálisak okostelefonba, tabletbe, megfigyelési célzatú és akciókamerákba, valamint jól fognak szerepelni akkor is, ha mondjuk drónok belsejében alkalmazzuk őket. A 128 GB-os kiszerelésért 5191 forintot kell fizetni, ám most a GB-CN17TEC kuponnal lehet némileg ezen az áron is lefaragni. Ha netán neked egy kisebb kártya is megfelel, többféle méretben is fogsz találni, jó böngészést!

Forrás: GearBest

Szólj hozzá