Nyereményjátékkal debütált a LONGER LK5 Pro 3D-s nyomtató

Nemrég jelent meg a LONGER LK5 Pro 3D-s nyomtató, amelyet európai raktárból szállít ki maga a gyártó. A debüttel egyidőben útjára indítottak egy nyereményjátékot is, amelyben 3D-s projekteket kell megosztani a gyártó Facebook oldalán a kapcsolódó poszt alatt. Nyugi, mindent elmagyarázunk!

LONGER LK5 Pro  3D-s nyomtató bemutató

Számos ok miatt lehet jó választás ez a készülék, amelynek egyik legnagyobb erénye az, hogy már előre össze van szerelve, legalábbis a nagy része. Egy 90 százalékban összeállított masináról van szó, amely képes  méretes, 300 x 300 x 400 mm-es munka darabok készítésére.

A gép a kettős beépített rudaknak köszönhetően stabil háromszög alakú kialakítást kapott, így a nyomtatás minősége sokkal stabilabb lesz. Mindhárom tengely fel lett szerelve egy úgynevezett TMC2208 lapkakészlettel, ez a működés közben jelentkező zajt hivatott csökkenteni.

A készülő eredmények egy újragondolt, kerámia bevonatú üvegre érkeznek, a bevonat miatt azokat könnyen el lehet távolítani, nem lesz ragadás, nem lesz harc. Az eltömődés ellen hőellenálló teflon csöveket szereltek a nyomtatóra, a konstrukció nagyjából 280 Celsius fokig ellenáll a forróságnak, a megoldás révén a nyomtatási minőség állandósága megőrizhető.

Webáruház helyett maga a cég kézbesíti a terméket, amelyet európai raktárból is kérhetünk kiszállításra. Az euróban megadott ár már ennek megfelelően tartalmazza az ÁFA összegét, ráadásul a gép is sokkal hamarabb eljut a megrendelőhöz, vagyis hozzád. A LONGER K5 PRO 3D nyomtató 299,99 dolláros, vagyis megközelítőleg 95 500 forintos áron rendelhető egyenesen a gyártótól. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Amennyiben erre a promóciós linkre kattintotok, úgy közelebbről is megismerkedhettek a készülékkel, a leírás végén pedig ott lesz a már említett nyereményjáték is, részletesen ismertetve. Nem kell mást tenni, mint követni a LONGER 3D Facebook fiókját, majd a játéknak dedikált poszt alá kell kommentben egy képet megosztani, ami egy általad készített 3D-s nyomtatóval készített holmit ábrázol. A téma adott, mégpedig a szerelem, de mivel más jellegű képek is vannak a hozzászólások között, gyanús, hogy azokat is elfogadják majd.

A nyereményjátékhoz kapcsolódó Facebook posztot erre a linkre kattintva tudjátok megírni! Fontos, hogy az általatok közzétett fénykép jól láthatóan mutassa be az adott projektet, ha lehet minél több szögből. Mondanunk sem kell, hogy kizárólag saját fényképekkel, saját ötletekkel szabad versenyezni, mások projektjeit ne használjátok fel! A nyertes az lesz, aki a legtöbb lájkot kapja, szóval érdemes a barátokat is mozgósítani.

Egy próbát mindenképpen megér, mert mindenféle klassz hol mit lehet nyerni, aki pedig a legjobban teljesít lájkok frontján, a címben, vagyis az ebben a cikkben szereplő készüléket is megnyerheti. A nyereményjáték február 14-én kezdődött, és egészen március 15-ig tart. Összesen hat szerencsés nyertest fognak kiválasztani, akiknek kilétét 24 órán belül ki is hirdetik.

Forrás: LONGER

Szólj hozzá