Nyereményjátékkal és óriási kedvezményekkel jön a GearBest 11.11 vására

Ha esetleg kezdesz belefáradni abba, hogy a GearBest webáruháza állandóan brutális akciókkal bombáz téged, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni a pénzedből akkor inkább ne is olvass tovább. Ha viszont érdekel, milyen újdonságokra, akciókra, és nyereményjátékra lehet számítani az ázsiai webshop novemberi nagy kiárusítása során, akkor érdemes velünk tartani és elolvasni ezt a pár sort. Igyekszünk rövidre fogni!

11.11 – ez lesz a GearBest webáruházának következő nagy dobása, több mint száz eszméletlenül leakciózott termékkel, nyereményjátékkal, kuponokkal és egy csomó mindennel, ami szemnek és szájnak ingere. A most következő időszakban nem csupán kedvezményes árakat, de akár ajándékokat is lehet találni, ehhez nem kell mást tenned mint részt venni a GearBest játékában, amiben azt keresik ki a Legnagyobb Vadász. Azok, akik érvényes GearBest regisztrációval rendelkeznek részt vehetnek ebben a megmérettetésben, és minden nap rájuk mosolyoghat a szerencse.

Amennyiben szeretnéd tudni egészen pontosan hogyan is fest ez a nyereményjáték, érdemes elolvasni a hozzá készült útmutatót, melyet ezen a linken tekinthettek meg! Némi angol tudás nem hátrányos de valószínűleg ha rendszeresen nézelődsz ázsiai webshopok kínálatában , rendelkezel azzal az alapszintű nyelvtudással, ami a nyereményjáték megértéséhez szükséges. Hogy azért a lényeget elmagyarázzuk, a felhasználók GearBest pontokat fognak gyűjteni, amelyeket be lehet majd váltani erre a játékra. Aztán jön a szerencsekerék, és ha téged választott Fortuna, kedvezményeket, vagy akár különböző termékeket is kaphatsz. Íme tehát még egyszer a játék részletes ismertetője. Itt lentebb pedig a 11.11 vásár linkjét találjátok!

11.11 GearBest Kiárusítás

Nyilván terjedelmi okok miatt egyszerűen képtelenség lesz felsorolni azt a rengeteg terméket, ami szerepel a vásár kínálatában de azért megemlítünk néhány olyan készüléket, kütyüt, amire érdemes lesz odafigyelni. Ha követitek a tech világ eseményeit nem ér titeket meglepetésként a tény, hogy bemutatták a világ első 108 megapixeles kamerával szerelt okostelefonját, melyet bárki megvásárolhat, ellentétben egy némileg korábban érkezett koncepciótelefonnal, ami szintén hasonló képrögzítő egységgel rendelkezett.

Igen, a Xiaomi Mi Note 10-ről beszélünk, ami a rendkívül különleges 5 kamerás képrögzítő rendszer mellett gyönyörű kijelzőt, méretes, 5260 mAh kapacitású akkumulátort, és Qualcomm Snapdragon 730G lapkakészlet tud felmutatni, ami igen komoly számítási teljesítményre képes.

Aztán ott lesz a saját GPS navigációval és gyönyörű AMOLED megjelenítővel felvértezett Xiaomi AmazFit GTS okosóra, mely egyike a legkiválóbb viselhető eszközöknek, és szinte mindent tud, amit manapság egy okosórától el lehet várni.

A takarítás az egyik legbosszantóbb és legunalmasabb háztartási tevékenység, így aztán áldja az isten mindörökké azt az illetőt, aki feltalálta a robotporszívót. A Roborock S5 Max lézeres szenzorokkal vizsgálja környezetét, így semmi nem kerüli el a figyelmét, piszkot pedig sosem hagy maga után. Kiváló társad lesz ha szereted az otthonodat tisztán tartani, de te inkább kimaradnál a munkálatokból.

A kreatív és gazdag képzelőerővel megáldott felhasználók és vásárlók számára is lesz mit nézegetni a novemberi kiárusításon, többek között ott lesznek a háromdimenziós nyomtatók, amelyekkel szinte bármit le lehet gyártani. A Creality CR -10 egyike ezeknek a készülékeknek, mindenképpen érdemes a figyelemre, mert képes elképzeléseidet megvalósítani, mégpedig a legmagasabb szinten, ez ugyanis egy igazán professzionális 3D-s nyomtató.

Érdemes lesz mindennap benézni a GearBest oldalára nem csak a nyereményjáték, de a folyamatosan frissülő kedvezmények, megújuló árukészlet, és a remek ajánlatok miatt egyaránt.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá