Oclean X Pro Elite szónikus fogkefe bemutató

Ha az ember komolyan gondolja a szájápolást, akkor érdemes prémium eszközöket használni a meglévők helyett. Szeretnénk a figyelmeteket felhívni az Oclean X Pro Elite-re, ami a korábbi Oclean X Pro fejlesztett változata, minden korábbi és kedvelt jellemzővel bír, ám ezúttal már némileg halkabban működik, és támogatja a vezeték nélküli gyorstöltést is, számos egyéb mellett.

Az Oclean X Pro Elite szónikus elektromos fogkefe most mindössze 59,99 dolláros áron rendelhető a gyártó saját hivatalos oldaláról. A termék mellé ajándékok és ingyenes szállítás is jár, a vételár megközelítőleg 18 600 Ft-ot jelent hazai valutában. Igaz, ez nem büdzsé ajánlat, viszont a készülék felszereltsége abszolút méltó az árához viszonyítva. Érdemes minél hamarabb lecsapni a masinára, mert a kedvezményes időszak április 5-én véget ér. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Oclean X Pro Elite ismertető

Az Oclean X Pro Elite a gyártó legújabb prémium ajánlata, ami továbbra is szónikus technológiával tisztítja a fogakat. Sokkal hatékonyabb, mint a legtöbb forgó fejes, tehát hagyományos elektromos fogkefe, mivel percenként 42 000 rezgést bocsát ki. Teszi mindezt a korábbiaknál jóval csendesebben a WhisperClean TM 2.0 aktív zajszűrési technológiának köszönhetően, amelynek hála a masina által kibocsátott hang még a 45 decibelt sem éri el.

A fogkefe tényleg olyan, mintha a jövőből érkezett volna, kapott színes érintőképernyőt, az erősséget 32 különböző fokban lehet állítani, az opciók között megtalálható 4 különböző üzemmód (érzékeny fogakra, masszírozás, fehérítés, tisztítás), ráadásul az Oclean X Pro Elite IPX7 minősítésnek megfelelően a víznek is ellenáll.

A készülék napi két fogmosás mellett akar 35 napig is képes üzemelni egyetlen feltöltéssel, ráadásul ez az új modell támogatja a vezeték nélküli gyorstöltést a Wireless Fast Charging 2.0 metódusnak megfelelően. A fogkefe tölthető bármilyen indukciós paddal, és a csomagolásban lesz is egy ilyen tartozék.

Az Oclean X Pro Elite összeköthető egy telefonos applikációval, amivel szemmel tarthatjuk a szájápolási szokásainkkal kapcsolatos adatokat.

Ahogyan fentebb is írtuk az Oclean X Pro Elite szónikus elektromos fogkefe most mindössze 59,99 dollárért vagyis megközelítőleg 18 600 Ft-os áron rendelhető a gyártó hivatalos weboldaláról, ameddig a bevezető akció tart. A készülék mellé ingyenes ajándékok és ingyenes szállítás is jár, érdemes iparkodni, mert a promóció április 5-én véget ér. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Kiegészítés: A gyártó a termékre két év garanciát vállal, a szállítás pedig nagyjából 8-15 nap alatt szokott lezajlani. A vásárlók mindenféle extra kiegészítőket nyerhetnek, fogselymet, plusz fejeket és hasonlókat. A gyártó vámmentes szállítást ígér ügyfelei számára.

Forrás: Oclean

Szólj hozzá