Okosfunkciókkal is felruházták a Lenovo elektromos fogkeféjét

Manapság már gyakorlatilag mindent próbálnak ellátni némi okosfunkcióval, és ez alól a szájápolást segítő kütyük sem maradhattak ki. Mi is írtunk már korábban ilyen termékről, és most megérkezett a Lenovo újdonsága is.

A Lenovo Lemei elektromos fogkeféjével biztosra vehetjük, hogy jó kezekbe kerülnek fogaink. IPX7 vízállósággal rendelkezik, így nem kell féltenünk majd az elektronikát sem. A hozzá járó 4 db fej hosszabb időre is elegendő, ezen kívül pedig a töltőállomás és egy tároló található a csomagban.

Ellátták néhány érdekes funkcióval is. Elméletileg 2 percen át kell mosnunk a fogainkat a segítségével (jobb és bal oldalon, illetve alul és felül), és ezt négy részletben érdemes letudni. A fogkefe tehát 30 másodpercenként jelez majd nekünk, hogy minél alaposabb legyen a tisztítás, és biztosan ne hagyjuk ki egyik részt se.

5 mód elérhető, és ezek mindegyikén más rezgéserősséget kapunk:

  • White – maximális tisztítás (31.000 rpm)
  • Clean – napi használat
  • Refresh – frissítés, a rossz lehelet elkerülése miatt
  • Sensitive – erős mosás, majd utána gyengédebb levezetés
  • Gum Care – fogínyt kímélő mosás

Természetesen mit érne a fogkefe Bluetooth nélkül, hiszen ezen keresztül kommunikál majd a telefonra telepített alkalmazással. Itt aztán mindent megtalálunk, hiszen kapunk fogmosás emlékeztetőt, fej csere emlékeztetőt, és rengeteg statisztikai adatot is. Egy mosási tervet is összeállít nekünk, mindössze néhány kérdés megválaszolása szükséges hozzá.

A Lenovo Lemei okosfogkeféje jelenleg bevezetőáron elérhető, és vasárnapig (vagy a készlet erejéig) 39.99 dollárért rendelhető (11.300 Ft). Részletek és rendelés ezen a linken.

Forrás: Gearbest

 

Szólj hozzá