Okosórák és okoskarkötők akciója a Gearbestnél

A különböző okoskütyük ma már a mindennapjaink részeivé váltak, és a mobil mellett az okosórák és okoskarkötők a legnépszerűbbek, így most ezekből mutatunk párat, amelyek ráadásul már néhány ezer forintért is elérhetőek.

Az Alfawise H19 okosórát egy 1,2 colos, 240×240-es felbontású színes TFT kijelzővel szerelték, és akár az üzeneteinket is képes megjeleníteni. Az óra az IP67-as szabvány szerint vízálló, tehát nyugodtan magunkon hagyhatjuk az úszások alkalmával, és esős időben sem kell féltenünk.

Többféle sportmódot is kapunk, ám az óra nem csak a megtett lépéseket, valamint az elégetett kalóriákat számolja, hanem a pulzusunkat és a vérnyomásunkat is méri. Ezen felül az alvásmonitorozás sem maradt ki, az eredményeket pedig a mobilos alkalmazásban nézhetjük vissza.

A 180 mAh-s akkumulátorra nem lehet panasz, hiszen nagyjából 10 napos használati időt biztosít. Rengeteg extra funkcióval látták el, így pl. zenehallgatás esetén is jó szolgálatot tehet, mivel számot válthatunk, de akár a fényképezőt is kioldhatjuk a segítségével.

Az Alfawise H19 bevezetőáron érhető el, és 19.99 dollárért juthatunk hozzá, ami kb. 5.700 Ft. Részletek és rendelés ezen a linken.

Ezen felül most több okoskarkötőt is leáraztak a Gearbest-en, Szóval bőven van miből válogatni:

Forrás: Gearbest

Szólj hozzá