Okosórák és karkötők válogatása a GearBesten

A hétköznapok részévé váltak a hordozható eszközök és ezek között is kiemelt szerepet töltenek be a különböző okosórák és okoskarkötők, melyek nem kizárólag, de elsősorban az aktív életet élők számára jelentenek hatalmas segítséget. Az alábbiakban röviden ismertetünk néhány olyan terméket, melyek ebbe a kategóriába tartoznak, és akciós áron rendelhetőek a GearBest webáruházából.

Az AmazFit Bip Lite többek között azért kiváló ajánlat, mert a gyártói leírások szerint akár 45 napos készenléti időre is képes a készülék belsejében található aprócska akkumulátor. Az sem megvetendő jellemvonás, hogy az óra külső borítása vízálló bevonatot kapott, amely megfelel a 3 ATM minősítésnek így akár 30 méter mélyen is használható marad a szerkezet. Az óra képes akár egész nap figyelemmel kísérni a keringési rendszerünket hála a PPG pulzusmérő érzékelésnek, ezenkívül monitorozza alvásunkat is. Az óra számos sport és aktivitás üzemmóddal rendelkezik, a beépített Bluetooth 4.1 modemnek köszönhetően pedig képes jelezni a párosított eszköz fontosabb értesítéseit illetve a hívásokat. Az AmazFit Bip Lite most a GearBest oldalán mindössze 17 698 forintos áron kapható, ám a GBAMBILITE kupon felhasználásával ez az összeg még tovább mérsékelhető.

Több okból is előfordulhat, hogy cserélni kell az okosóra vagy karkötő szíját, esetleg azért mert megsérült, de az is megeshet, hogy meguntuk az adott színt. Ha netalán szeretnétek kékben rendelni szilikon szíjat az órátokhoz, akkor az alábbi linkek valamelyikére kattintva megtehetitek. Egy garnitúra mindössze 2358 forintba került, magyar valutára átszámítva.

A nemrég bemutatott Honor Band 5 egy kiváló okoskarkötő lett, melynek minden esélye megvan ahhoz, hogy hatalmas sikert arasson a felhasználók között. A legvonzóbb tulajdonságaiban megtalálható az a 10 sport üzemmód, melyek között ott van az úszás is, de mindenképpen szót érdemel a készülék prémium kijelzője is. Egy 0,95 hüvelykes AMOLED megjelenítőről van szó, melyen 240×240 képpont sorakozik, a képernyőt 2,5D-s lekerekített üveg oltalmazza a karcoktól és más fizikai behatásoktól. A mesterséges intelligencia algoritmussal támogatott pulzusmérő 24 órán át képes monitorozni a felhasználót, a készülék ezenkívül számolja a lépéseket, és természetesen monitorozza az alvási minőséget is. A Honor Band 5 belsejében a létező legmodernebb Bluetooth modem található, tehát egy ötödik generációs megoldás, ami stabilabb vezeték nélküli kapcsolatot és megnövelt hatótávot jelent. A párosított eszköz értesítései megjelennek a karkötő kijelzőjén, illetve jelzéseket kapunk a különböző szöveges üzenetekről és természetesen a hívásokról is. A készülék normál használat mellett akár 14 napos üzemidőre is képes. A Honor Band 5 a GearBest webáruházában most mindössze 10 618 forintos rendelhető elő.

A válogatásunkat zárjuk egy filléres okosórával, melyet az Umidigi jóvoltából van szerencsénk megismerni. Az Uwatch 2 segítségével mindig tudjuk mennyi az idő, képesek vagyunk elutasítani a hívásokat, és megnézni a szöveges üzeneteket. Az óra számolja a lépéseket, megjeleníti az értesítéseket, monitorozza az alvásunkat, és nem maradt ki belőle a pulzus, illetve a lépésszámláló sem. Az Uwatch 2 külső borítása vízálló, amely megfelel az IP67 minősítésnek. A készülék belsejében 4. generációs Bluetooth modem található, valamint egy 180 mAh kapacitású akkumulátor, ami a gyártói leírások szerint 7-10 napos üzemidőt képes biztosítani normál használat mellett, illetve 25 napos készenléti időt. Az Umidigi Uwatch 2 most mindössze 7963 Ft-os áron rendelhető a GearBest webáruházából.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá