Okosórákat akcióz a GearBest

Lassan egyre jobb az idő, egyre többet lehet a szabadban lenni, és persze ha komolyan gondoljuk a fitneszséget, akkor nem hülyeség mindent bevetni az ügy érdekében, példának okáért egy okosóra hatalmas segítség lehet azoknak, akik az aktív életet választják. A GearBest webáruháza most igen jó áron kínál bizonyos modelleket, amelyeket az alábbiakban igyekszünk nektek röviden bemutatni, könnyen lehet, hogy a következő társatok a kemény kihívásokhoz pont közülük kerül ki.

Kospet Magic 2

A Kospet Magic 2 egy filléres áron rendelhető okosóra, ami 1,3 colos TFT LCD megjelenítője, valamint annak 360 x 360 képpontos felbontása élmény lesz a szemnek, az IP67 minősítés pedig arról kezeskedik, hogy az elemek miatt még véletlenül se kelljen lemondani erről az eszközről. Elképesztően sok, összesen 30 sport üzemmód vár ránk, és persze mint ahogyan az megszokott, kapunk Bluetooth 4.0 modemet, pulzusmérőt, lépésszámlálót, jönnek az értesítések, látni fogjuk, ha valaki hívott bennünket, ezeken kívül pedig alvásmonitorozás, valamint a szokásos ébresztő és figyelmeztető lehetőségek is rendelkezésre fognak állni. A készülék nagyjából 5-7 napos üzemidőre képes egyetlen feltöltéssel. A Kospet Magic 2 okosóra most mindössze 24,99 dolláros áron rendelhető, ami magyar pénzben nagyjából 8122 forintot jelent. További információkat a lenti linkeken találtok!

KUMI GW16T

Az óra gyártója talán nem annyira ismert nálunk, viszont ennek a készüléknek is megvan a maga különlegessége. Alapból egy Bluetooth 5.0 modemmel indít a specifikációk listája, illetve ott van az IP68 minősítésnek megfelelő vízálló külső borítás, és persze megkapjuk a szokásos dolgokat, úgy mint pulzusmérő, lépésszámláló, alvásmonitorozás, értesítés kijelzés, és a többi. A KUMI GW16T érdekessége az a beépített hőmérő, amivel meg lehet mérni az emberek lázát, ami korábban nem igazán volt elterjedt, de a legutóbbi események tükrében egy teljesen érthető újdonság az okosórák, és úgy általában a kütyük világában. Az okosóra most cirka 9422 forintos áron rendelhető a GearBest jóvoltából, többet a lenti linkeken lehet majd megtudni a készülékről, és persze rendelni is tudtok majd.

Xiaomi Haylou Solar

A Xioami Haylou Solar okosóra tipikus példája annak, hogy egy olcsó készülék sem lesz feltétlenül rosszul felszerelt, vagy igénytelen, és bár a nevével ellentétben az óra nem képes hasznosítani a nap fényének energiáját, rengeteg klassz funkcióval bír. Mondjuk egy ilyen órával a Xiaomi tarolt volna, de talán majd legközelebb. A készülék legfőbb erénye maga az üzemidő, ami hihetetlen módon hosszú, akár 30 napos is lehet egyetlen feltöltéssel. Ha aktívan megy a 24 órás pulzusmérés – mert az óra ilyenre is képes – akkor is simán elketyeg vagy két hétig. Durva. Fém ház, szilikonból készült szíj, 1,28 colos LCD megjelenítő, csak, hogy továbbra is a külsőségeket jellemezzük, IP68 besorolás, Bluetooth 5.0 modem, 12 sport üzemmód, pulzus és lépés számlálás, szóval van itt minden, mi szemnek és szájnak ingere. A készülék most a GearBest jóvoltából mindössze 10 690 forintos áron rendelhető. Ha szeretnél többet tudni, akkor érdemes a lenti linkeken tájékozódni. Ha netán nem értenéd, miért van két link mindegyik termék alatt, akkor eláruljuk, hogy az egyik mindig a GearBest magyar oldalára visz benneteket, ami ugyan gépi fordítású, de elég jól használható azok számára, akiknek nem annyira megy az angol. Ha pedig szeretnéd látni, milyen okosórákat értékesít a GearBest mostanában, milyen árak vannak, érdemes csekkolni ezt a linket!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá