Olaf telefon kiegészítők akciója a GearBest-en

Az Olaf egyike a feltörekvő ázsiai márkáknak, valószínűleg még nem hallottál róluk, pedig egy csomó érdekes termékkel házalnak. Az alábbi cikkben a különböző okostelefonokhoz szánt kiegészítők lesznek a főszereplők, mivel most azokat kedvezményes áron lehet megrendelni a GearBest webáruházából. 

Egy komplett promóció épül most a gyártó termékeire a GearBest oldalán, ahol egy rakás telefonok és tabletek mellé készült aprósággal kedveskednek nekünk a webshop munkatársai. A kínálatban vannak töltők, adatkábelek, vezeték nélküli fülhallgatók, autós töltők, autós tartók, vezeték nélküli töltőpadok, és más hasonló termékek. Most persze arra gondolsz, miért vásároljak egy “noname” márka kínálatából, szóval, hogy valamennyire enyhítsük a kételyeidet belinkeljük neked a gyártó Aliexpresszes értékeléseit is, aztán majd levonod a megfelelő következtetéseket. Az alábbi linken tekinthető meg a GearBest Olaf kínálata, érdemes szétnézni, mert a hazai GSM üzletek árainál jóval kedvezőbben tudtok bezsákolni elengedhetetlen telefonos kiegészítőket, tartozékokat.

GearBest Olaf Promóció

Itt pedig a gyártó értékeléseit tudjátok elolvasni a konkurens webshopban. A kínálatból szeretnénk nektek pár terméket kiemelni, és azokat röviden bemutatni. Olyan holmik ezek, amelyek jó szolgálatot tehetnek szinte bárkinek, akinek van egy vagy több okostelefon a birtokában.

Olaf autós gyorstöltő

Annak, aki egész nap úton van mondhatni kötelező tartozék egy szivargyújtóra köthető autós töltő. Az pedig külön öröm ha az adott eszköz támogatja a különböző gyors töltési metódusokat. Az Olaf terméke támogatja a Qualcomm által fejlesztett Quick Charge 3.0 és 2.0 szabványokat, a maximálisan leadható áram ebben az esetben 5V és 2,4A. A készüléken összesen két USB port található, tehát lehetséges több telefon töltése is egyszerre, egy időben. A kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében érdemes tartani egy ilyen apróságot a kocsiban, ráadásul 1090 Ft nem pénz érte.

Olaf autós telefontartó

A telefonnal szórakozni vezetés közben nem csupán ciki, de módfelett veszélyes is. A balesetveszélyes helyzetek elkerüléséhez ideális segítség egy autós tartó alkalmazása, ami jelen esetben a szellőzőrácsra illeszkedik. A tartozék képes megtartani a legtöbb mobilt, nagyjából az összes jelenlegi méret belefér, szóval akkor sincs baj ha vérbeli phablet rajongó vagy. Egy ilyen kiegészítőért alaposan le tudnak gombolni a helyi GSM szaküzletben, ezért inkább érdemes rendelni pár darabot, mivel az mindössze 756 Ft-ba kerül.

Olaf hálózati gyorstöltő

Nem csupán az autóba de otthonra is kell néhány adapter, főleg ha több tölteni való mobil is van a háznál. Ezzel az eszközzel összesen három okostelefont lehet táplálni, ráadásul az adapter támogatja a gyorstöltést is. Qualcomm Quick Charge 3.0 és 2.0 support mellett a legtöbb készülék kompatibilis lesz ezzel a töltővel. Az Olaf  számára természetesen elsődleges kérdés volt a biztonság, ezért a töltőt ellátta számos beépített védelemmel, illetve időtálló anyagot használt a gyártás során. El lehet dönteni, hogy több ezer Ft-ért veszel egy olyan töltőt, ami csak egyetlen telefont képes kiszolgálni, vagy rendelsz egyet 847 Ft-ért, amivel akár három készüléket is tudsz szimultán tölteni. A döntés a tied, ne hagyd magad lehúzni.

 

Forrás: GearBest

Szólj hozzá