Olcsóbb változat érkezhet a Samsung Galaxy Z Flip mobilból

Bár nem vagyunk nagy rajongói a hajlítható mobiloknak, ám a Galaxy Z Flip egész korrekt készülék lett, így remek hír, hogy a pletykák szerint egy olcsóbb változat is érkezhet belőle.

Hajlítható mobilból mára már több is elérhető a piacon, és bár van bennük fantázia, ám egyelőre még nem feltétlenül érdemes ilyet vásárolni. Ennek egyik oka, hogy nem igazán nyújtanak többet az átlagos mobiloknál, a másik oka pedig a nagyon magas ár.

A hírek szerint azonban olcsóbb modellen is dolgozik a Samsung. A pletykák szerint a Galaxy Z Fold-ból is készült volna pénztárcabarát verzió, ám ezek a pletykák mostanra teljesen elhaltak. Ross Young azonban azt állítja, hogy egy másik “olcsó” modellen dolgozik jelenleg a dél-koreai gyártó, méghozzá a Galaxy Z Flip Lite-on.

Ez egy egészen jól sikerült modell, és a felhasználók is elégedettek a mobillal, így tehát kézenfekvő lehet a választás. Az viszont erősen kérdéses, hogy hol is tudnának spórolni az itthon nagyjából 450-500 ezer forintba kerülő mobil olcsósított változatánál.

A csúcshardvert gyengébbre cserélve, esetleg a házat műanyagra cserélve lehetne spórolni, ám utóbbival oda lenne a prémium érzés, ráadásul nem valószínű hogy 6 számjegyű csökkentést érnének ezekkel. Amennyiben nem sikerül komolyan megvágni az árcéduláját, úgy nem feltétlenül lenne létjogosultsága a dolognak, így kíváncsian várjuk a további híreket a Galaxy Z Flip-ről.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá