Önálló életre kelt a Skype androidos verziója

Nem véletlen fejlesztik a gyártók folyamatosan a programokat, hiszen minden hibát próbálnak megelőzni. A frissítések azonban magukban hordozzák a bugok bekerülésének esélyét is, és nagyon úgy tűnik, hogy ez áll fenn a Skype esetében is.

Amennyiben gyakran használjátok a Skype-ot a barátaitokkal, a családtagokkal, vagy a munkatársaitokkal történő kapcsolattartásra, akkor érdemes odafigyelnetek, mivel egy hiba miatt a program androidos verziója gyakorlatilag automatikusan válaszol a bejövő hívásokra.

Érdekesség, hogy ez a hiba már január óta fennáll, hiszen ekkor észlelték először a problémát. Ebben a hónapban érkezett egyébként egy frissítés a népszerű alkalmazásra, és ezzel kerülhetett be a kellemetlen bug. Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy egyre többen érintettek ebben, hiszen a panaszkodó felhasználók gyakorlatilag ellepték a Microsoft fórumát.

Eddig sajnos nem találtak ellenszert a problémára, így amennyiben ez valakit kellemetlenül érint, annak nem sok választása van. Vagy törli a programot, ameddig a Microsoft nem adja ki hozzá a javítást, vagy a legújabb béta verziót használja.

Jó hír ugyanis, hogy a gyártó már megtalálta a hiba forrását, és a Skype Preview változata már tartalmazza a javítást. Ha androidos mobilod van, akkor mindenképpen érdemes ezt feltelepíteni. Ezt a verziót az alábbi linken érhetitek le.

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá