Oneplus 7T és OnePlus 7T Pro akciók most, a GearBest-en!

Megérkeztek a OnePlus 7 mobilok frissített változatai, a 7T, valamint a 7T Pro, és máris nagyon remek árakon lehet hozzájuk jutni a GearBest webáruházában. Ezek az okostelefonok tényleg azoknak készültek, akik a legjobbnál nem adják alább, csípik ha a zsebükben egy minden ízében felsőkategóriás mobil feszül, de ők maguk nem szeretnének megfeszülni, mert beruháztak egyre.

A OnePlus 7T hatalmas AMOLED képernyője 90 Hz-es képfrissítési rátával bír, a 6,53 colos kijelző mellett valóban élmény a tartalomfogyasztás, de mindez csak azért lehetséges, mert a burkolat alatt kiváló hardver dolgozik. A Qualcomm Snapdragon 855+lapkakészlet mellett 8 GB RAM, valamint 256 GB belső tárhely található, utóbbi sajnos nem bővíthető, ám ekkora kapacitás mellett talán ez nem akkora gond. A háttértár egyébként villámgyors, UFS 3.0 konstrukcióról van szó, ez a sebesség nem csak a fájlok mozgatásában, de a rendszer működésében is érezhető lesz. Ezzel az okostelefonnal még a kevésbé ügyesek is képesek lesznek néhány igazán minőségi fotót készíteni, erről kezeskedik majd a hátlapon található 48 megapixeles elsődleges, valamint 12 megapixeles telefotó, illetve 16 megapixeles ultraszéles látószögű érzékelő.

A képernyő felőli oldalon 16 megapixeles képrögzítő egységre bízhatjuk a szelfiket. A megjelenítő kapcsán még említést érdemel az optikai rendszerű ujjlenyomat-olvasó, mely sebesen teszi a dolgát. A készülék természetesen rendelkezik B20 támogatással bíró LTE modemmel, navigációs rendszere szinte az összes műholdfajtával képes kommunikálni, és az NFC chip megléte sem hátrányos. A OnePlus 7T burkolata alatt 3800 mAh kapacitású, 30W-s gyorstöltés révén táplálható akkumulátor feszít. A telefon sajnos nem rendelkezik fülhallgató kimenettel mindenki legnagyobb fájdalmára, de attól még mindig átkozottul jó vétel. A mobil már az első bekapcsolástól kezdve Android 10 operációs rendszert futtat. A OnePlus 7T most 181 335 forintba kerül a GearBest webáruházában, ám a GBOP7TG8256 kuponnal ez az összeg valamelyest mérsékelhető.

A OnePlus 7T Pro egy kicsit mindenben emeli a tétet, így lesz 2019 egyik legmenőbb felsőkategóriás okostelefonja, és bár valamivel drágább mint elődei, még mindig nem egy elvetemült, 300 ezer forint feletti árcédulát kapott. A képernyő nem csak nagyobb de jobb is, ugyanúgy 90 Hz-es képfrissítési rátával rendelkezik, ám ezúttal 3120 x 1440 pixeles felbontással, mégpedig egy 6,67 colos képátlón. Az AMOLED technológiát már nem is dicsérjük, aki rendszeresen olvassa a különböző technológiai blogokat tudja jól, milyen gyönyörű színekre képesek ezek az organikus kijelzők. Azok pedig, akik birtokolnak egy ilyen megjelenítővel ellátott készüléket, első kézből tapasztalhatják minden nap. Természetesen a csinos borítás alatt lévő hardver esetében sem kötött kompromisszumot a gyártó, ugyanúgy az idei év legjobbjai közé tartozó Qualcomm Snapdragon 855+ végzi a számításokat miközben az operatív memória kapacitása 8 GB, amihez egy 256 GB méretű, sajnálatos módon nem bővíthető háttértár jár.

A készülék hátlapján egy kiváló kamerakészlet található, szintén 48 megapixeles elsődleges érzékelővel, amihez betársul egy 8 megapixeles telefotó, valamint egy 16 megapixeles, ultraszéles látószögű egység. Az előlapi kamerát nem érdemes keresni, mivel az a készülék felső keretében rejtőzik, és csak akkor jön elő, amikor szükséges. A pop-up mechanizmus révén előcsalogatható képrögzítő egység 16 megapixeles fényképeket készít. A személyes adatok biztonságát egy kijelző alá integrált ujjlenyomat-olvasó olvasó segítségével őrizhetjük meg, ezenkívül ugyanúgy játszik a rendkívül fejlett navigációs rendszer, a telefont mobilfizetésre alkalmassá tévő NFC chip, illetve ezúttal is a legmodernebb szoftveres környezet áll rendelkezésre, melyet az Android 10 operációs rendszer képvisel.  A mobil aksija 4085 mAh kapacitással rendelkezik, és szintén ultragyorsan tölthető. A GearBest jelenlegi akciójában a készülék 241 781 forintba kerül, de a GBOP7TP8256 kuponnal némileg le lehet faragni az árából. Ha tényleg egy csúcsmodell a vágyad, és nem szeretnéd ha a vételár hármassal kezdődne, akkor ennél a telefonnál jobb alternatíva nemigen létezik számodra. Csapj le rá addig, amíg lehet!

Forrás: GearBest

Szólj hozzá