OnePlus okostelefon kiárusítás: népszerű tavalyi modellek áron alul!

A OnePlus telefonjai egyre népszerűbbek a magas minőség és a kiváló szoftveres támogatás miatt, és most jelentősen leakcióztak pár korábbi modellt. Ha nem akarsz 300 ezer Ft-nál is többet fizetni az új OnePlus 9 telefonokért, akkor nézz szét a tavalyi készülékek között, van több remek ajánlat a márka hivatalos Aliexpress boltjában.

11 éves az Aliexpress, és az alkalomból sok mindent leáraztak, többek között a OnePlus hivatalos boltjában is akciókat tartanak. A teljes kínálatot az alábbi linken éred el:

A vámolási macera és plusz költségek elkerülése miatt EU raktárról érdemes rendelni. Több telefon terméklapját és megnéztük, a legtöbbször a spanyol (Spain) raktár a legjobb választás, amennyiben engedik a Magyarországra történő szállítást (ez termékenként eltérő lehet).

OnePlus Nord 5G például 3$-os Store kuponnal és szállítással együtt 401,63 dollárra jött ki spanyol raktárról, ami átszámolva durván 123.800 Ft.

OnePlus Nord N10 5G is kifejezetten jó ajánlat, 2$-os Store kuponnal és szállítással együtt 248,63 dollár a végösszeg, ami átszámolva nagyjából 76.600 Ft. (A telefonban lévő vadonatúj Snapdragon 690 chip több szempontból is jobb és erősebb a Snapdragon 732G-nél.)

Érdemes megnézni a többi akciót is, vannak még remek ajánlatok. Sajnos nem minden telefont enged az oldal Magyarországra szállítani spanyol raktárról, ennek nem tudjuk pontosan az okát, de remélhetőleg meg fogják oldani.

Vannak további promóciók is, az első 500 telefonos rendelés mellé például Oneplus Buds Z-t adnak ingyen (ezt Kínából postázzák majd). A OnePlus Nord N100 pedig nevetségesen olcsón, 65 dollárért vihető, de csak 100 darab, szóval pillanatok alatt elfogyhat, így nem érdemes nagy reményeket fűzni hozzá. A HALFN100 kuponnal kell próbálkozni.

 

A teljes kínálatot az alábbi linken éred el:

 

Forrás: Aliexpress

Szólj hozzá