Óriás tárhellyel is kapható a Redmi Note 8 Pro

Persze az relatív kinek mi a nagy, de mivel a Redmi Note 8 Pro alap kiszerelése 64 GB-os, így a 256 GB-os háttértárat már akár nevezhetjük így is. A készülék immáron ilyen nagy méretű belső tárhellyel is kapható, igaz egyelőre csak Kínában.

A telefon a háttértárat nem tekintve teljesen azonos hardveres jellemzőkkel bír, mint a többi Redmi Note 8 Pro változat. A készüléket jádezöld, fehér, és szürke árnyalatokban lehet majd megvásárolni. A kínai érdeklődők 270 dollárnak megfelelő helyi valutáért vehetik meg a 256 GB-os kiszerelést, ami nem sokkal drágább, mint a jelenleg is kapható 8/128 GB-os modell, az történetesen 256 dollárral egyenértékű jüanért vihető haza. Biztosan akadnak köztetek is olyanok, akik tudnának mit kezdeni az extra tárhellyel, de még nem tudni lesz-e a Redmi Note 8 Pro 256 GB-os kiszerelésének globális verziója.

A Redmi Note 8 Pro egyébként egy nagyon vagány okostelefon, 300 dollár alatt kevés jobb ajánlatot találni, hiszen a hátlapján 64 megapixeles elsődleges érzékelővel rendelkező négy kamerás képrögzítő rendszer virít, a számításokat pedig MediaTek Helio G90T lapkakészlet végzi. A készülék megjelenítője tartalomfogyasztáshoz mondhatni teljesen ideális, hiszen 6,53 colos képátlón kínál Full HD + felbontást, és nem csak a képernyőt, de a hátlapot is Gorilla Glass 5 védi a karcoktól. A mobil aksija is méretes, 4500 mAh kapacitású teleppel, és a már legendásan energiatakarékos MediaTek lapkával már nagyon jó üzemidőre lehet számítani.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá