Óriási táblagéppel, okosórával és TV-vel is készül a Honor

Július 12-én mutatják be a hajlítható kijelzős Honor Magic V2 okostelefont, ám most a gyártó a tudtunkra adta, hogy nem csupán a mobillal fognak jelentkezni aznap. Táblagép, televízió és okosóra is lesz a bemutatón.

A táblagép a Honor MagicPad 13 nevet viseli, és amennyiben a szám a kijelző képátlójára utal, ez lesz a Honor legnagyobb tabletje eddig. Valószínűleg egy méretben illeszkedő billentyűzetes tok is kerül mellé, illetve számítani lehet egy stylusra is.

Az előzetes képek alapján igencsak csinos masináról lesz szó, vékony kijelző körüli keretekkel. A kínaiak talán ezzel a készülékkel próbálják meg kihívni a Samsung Galaxy Tab S9 Ultrát, vagy az Apple iPad Pro 12.9-cet.

A Honor Watch 4 is aznap debütál, az óra eSIM képességekkel is rendelkezni fog, elsőként a Honor viselhető eszközeinek történetében. A most publikált kedvcsináló kép alapján egyszerűbb dizájnt kaphat, mint a Watch GS 3.

Az eseményen leplezik le a Honor TV 5-öt is, ami az ígéret szerint zászlóshajóhoz méltó képminőséggel, új szintű nagy felbontással érkezik majd. Mondjuk erre a készülékre annyira nem érdemes ráizgulni, mert a Honor televíziókat ritkán dobják piacra a kínai határokon kívül, nagy valószínűséggel ez a TV is megmarad a hazai vásárlók számára.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá