Összecsukható, dupla kijelzős telefonon dolgozik az LG?

Az LG szabadalmaztatott egy összecsukható telefont, amely dupla kijelzővel rendelkezik, ráadásul akkumulátorból és jack csatlakozóból is kettő kerülne bele.

Még 2016-ban nyújtott be az LG egy szabadalmat egy olyan telefonra, ami dupla kijelzővel, dupla akkumulátorral és kér jack csatlakozóval rendelkezik. Ez most tették közzé a Szellemi Tulajdon Világszervezetének (WIPO) köszönhetően.

A szabadalom “Mobil terminál” címet viseli, és mindkét képernyő széle hajlított, lehetővé téve a telefon oldalán a dátum és idő, a hőmérséklet és egyéb értesítések megjelenítését.

A mellékelt képeken az látszik, hogy a két kijelző a készülék tetején és alján sarokpántokkal kapcsolódik , amelyek lehetővé teszik a két különálló képernyő ‘egybe’ nyitását, így egy nagyobb kijelzőt létrehozva.

Amikor az eszköz össze van hajtva, a két képernyő egymástól függetlenül használható. Egy másik módban a két kijelző egy könyv szimulálására használható. Ha a készüléket részben behajlították, két ember különböző videókat nézhet egyszerre, mindegyik saját fejhallgatóaljzatot használva meghallgatja a hangot. Bár a szabadalmi bejelentés 2016-ban került benyújtásra, az első képernyő ujjlenyomat-szkennerrel is rendelkezik, és mindkét ház részt ellátták saját digitális fényképezőgéppel és saját akkumulátorával.

Így már az LG is csatlakozott azokhoz a cégekhez (Huawei, Samsung, Apple, Microsoft ), akik rendelkeznek összehajtható telefon vagy tablet szabadalommal.

Az LG a multimédiás feladatokra koncentrál összecsukható telefonjával, amely lehetővé teszi két ember számára egyidejűleg különböző videók megtekintését (és hallgatását) anélkül, hogy zavarnák egymást.
Forrás: Phonearena

Szólj hozzá