Összehajtható tableten dolgozik a Samsung

Bár az összehajtható telefonok startja nem igazán sült el jól, ennek ellenére továbbra is ebbe az irányba kísérleteznek a gyártók, és következő körben a tabletek piacára törhet be az újítás.

A Samsung mostanra kijavította a Galaxy Fold hibáit, melyek miatt többször is el kellett halasztaniuk a megjelenést, és mostanra már kapható a modell, és rengetegen napi szinten használják a készüléket. Ezzel gyakorlatilag bizonyossá vált, hogy a riválisok előtt járnak a technológiában, ráadásul az érkező tervek szerint más kütyükbe is implementálnák ezt.

A napokban egy újabb szabadalomról érkeztek képek, melyeket még a Samsung nyújtott be év elején. Ezen egy hajlítható tablet látható, amelyről nem kevesebb, mint 35 kép is készült a leírás mellé. A LetsGoDigital-os srácoknak köszönhetően pedig már meg is tekinthetjük, hogyan is nézhet majd ez ki valójában.

Érdekesség, hogy a tervek leírása között a mobiltelefon kifejezés is szerepel, ám a méretből fakadóan, és a külső kijelző hiányában ezt nehéz elképzelni. Ha ugyanis kívülről hiányzik egy kisebb kijelző, amelyen láthatjuk az időt és a bejövő hívásokat zárt állapotban, az kifejezetten zavaró lenne.

Feltűnhet, hogy a szelfikamera is hiányzik, ez pedig arra engedhet következtetni, hogy a Samsung a jövőben már tényleg a kijelző alá rejtheti majd a modult. Minden esetre érdekes év elé nézünk, hiszen a hírek szerint jövőre több hajlítható kijelzős készüléket is piacra dob majd a dél-koreai vállalat.

Forrás:  LetsGoDigital

Szólj hozzá