Összehajtható tabletet jelentett be a Microsoft

Továbbra is a hajlított kütyük a menők, hiszen lassan már nem marad cég, amely ne adna ki valamilyen kütyüt ezzel a fícsőrrel, ám a Microsoft tabletjére nem igazán lehet a forradalmi jelzőt ráaggatni.

A Microsoft bejelentett a Surface Duo-t, amely egy “összehajtható” androidos tablet lett. Muszáj azonban idézőjelbe tenni az összehajthatót, hiszen köze sincs a többi gyártó által használt hajlított technológiának, hanem szimplán két darab 5,6 colos kijelzőt kapunk, melyeket ráadásul akkora keret ölel körbe, mintha 5-6 évvel ezelőtt készült volna a termék.

A két külön panel miatt a káva minden esetben ott lesz középen, így filmezésre és játékra sem igazán alkalmas. Hogy mire is jó a második kijelző, arra első körben ötletünk sincs, ám a gyártó szerint jól jöhet majd gépelés és játékok irányítása esetén.

Az is meglepő, miszerint a gyártó idén már ki sem adja a tabletet, hanem az csak a jövő év végén kerül majd forgalomba. A Microsoft nem sok részletet árult el, ám azt megerősítette, hogy a kijelzőket 360 fokban tudjuk elmozdítani, így össze is hajthatjuk mondjuk a szállításhoz, a használni pedig akár félbehajtva is lehet majd.

Ritkán találkozunk olyan termékkel, amelyről igazából semmilyen pozitívumot nem tudunk írni, ám a Microsoftnak most sikerült egy ilyet bejelenteni. Idejétmúlt külső, felesleges összehajthatóság és a gyártót ismerve az árcédulája is elég borsos lesz. Így tehát igazán ígérkezik sikerterméknek a Surface Duo.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá