Pac-Man kiadást kapott a OnePlus Nord 2

A klasszikus videojáték előtt tiszteleg a most leleplezett limitált kiadású OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition. A készülék formatervi, kozmetikai változásokat kapott, de a témához szabták a felhasználói felületet és a csomagolást is

Hardveres szempontból ugyanazt a készüléket kapjuk, amelyet júliusban leleplezett a kínai gyártó, tehát egy normál OnePlus Nord 2 modellről van szó. Ez a gyakorlatban 6,43 colos AMOLED képernyőt jelent 90 Hz-es képfrissítési frekvenciával, MediaTek Dimensity 1200 lapkát a burkolat alatt, 12 GB operatív memóriát és 256 GB háttértárat, valamint egy 4500 mAh kapacitású akkumulátort. A képeket a GSMArena biztosította:

Az okostelefon egyedi, sötétben világító hátlapot kapott, amelyet a videójáték figurája ékesít. A mobil mellé egy spéci Pac-Man témájú szilikontok is jár, a színes szellemfigurákkal, illetve a készülék csomagolása is a játékot idézi a maga látványos színeivel.

A OnePlus különleges Pac-Man háttérképeket, csengőhangokat, egyéni ikonokat, a játék ihlette ujjlenyomat-feloldási és töltési animációkat, valamint a Pac-Man 256 játék egy előre telepített példányát is mellékelte a telefon szoftveréhez. A limitált kiadású készülék 529 euróba kerül, forgalmazása pedig holnap, vagyis november 16-án kezdődik.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá