Panaszkodnak az iPhone 7 Plus tulajdonosok

Az iPhone 7 két fekete taggal is büszkélkedhet. A Jet Black verzió fényes, mint a Keresztapa lakkcipője és csak nagyobb konfigurációban kapható. Arra többen is felhívták a figyelmet, hogy vigyázni kell vele, hiszen erőteljesen karcolódhat. Most azonban mégsem ezzel vannak a problémák, hanem a matt fekete társával!

Mint azt a képeken is láthatjátok, pattogzik fel a festés a készüléken. Ezt több felhasználó is jelezte, volt aki vissza is vitte, hogy kicseréltesse garanciával. Annak ellenére, hogy ez semelyik gyártónál nem tartozik a garanciális cserére feljogosító okok közé, azért megpróbálták. A gyártó természetesen nem adott helyette más készüléket.

Nincs tehát más megoldás, legtöbben az alkoholos filcet választották, és segítettek magukon. A leggyakoribb helyek, ahol problémák vannak a festéssel nem mások, mint a gombok melletti élek, a hangszórórács, és a sarkok. Kissé érdekes dolog, hogy drágán megveszik a készüléket, majd ilyen filléres megoldással kell javítaniuk a hibát mint a filctoll.

Forrás: PocketNow

Szólj hozzá