PC szoftver kiárusítás: Windows 10 és 11, népszerű Office verziók és más szoftverek töredék áron

Az olyan népszerű szoftverek, mint a Window 10, a Windows 11 vagy a különböző Microsoft Office verziók, általában egy vagyonba kerülnek dobozos formában, szerencsére elég sokat tudunk spórolni, ha csak a szoftverkulcsot vesszük meg, magát a telepítőt pedig a Microsoft hivatalos oldaláról is le tudjuk tölteni. A szoftverekkel foglalkozó Godeal24 nyárindító kiárusítást tart, így most még nagyobb kedvezménnyel lehet többek között Microsoft termékeket beszerezni. Mutatjuk a részleteket!

A Godeal24 csapata nyár eleji szoftver kiárusítást tart, amelynek keretein belül jelentős kedvezményeket találhatunk, érdemes végig nézni az akciókat.

  • A Godeal24.com egy nemzetközi weboldal, amely játék- és szoftverkulcsokat árul. Rengetegen vásárolnak tőlük a világ minden tájáról, és az ügyfelek 0-24-es támogatást kapnak a hét minden napján.

Eredeti Microsoft Office szoftverek akár 90%-os akcióban

Eredeti Windows rendszerek 50%-kal leárazva

Windows + Office csomagban most még jobban megéri

Az alábbi árakat a GG62 kuponkód beírása után kapod meg:

Egyéb Microsoft szoftverek fél áron (-50% kuponnal)

Az alábbi árakat a GG50 kuponkód beírása után kapod meg:

További hasznos szoftveres eszközök

Egyszerű vásárlás és fizetés

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is (az első oldalon a Cwalletco opció jelenik meg, ezen belül lesz majd több opció), és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@godeal24.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

A Godeal24 megbízhatóságát a Trustpilot oldalán ellenőrizheted. Kiváló értékeléssel rendelkezik az oldal, rengeteg a pozitív vélemény.

 

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Godeal24.com akciója. A techlabor.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Godeal24.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Godeal24.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Godeal24

Szólj hozzá