Pendrive-ok akciója a Tomtop oldalán

Ezúttal két akciós pendrive-ra hívjuk fel a figyelmeteket, amelyek kedvező árukkal és korrekt sebességgel hívják fel magukra a figyelmet.

Pendrive-okról írni nem igazán lehet semmi újat, hiszen szinte mindenki napi rendszerességgel használja őket. A Kodak K133 pendrive viszont már masszív felépítésével is kiemelkedik a tömegből, hiszen a legtöbb társával ellentétben nem műanyagból van, hanem fém borítást kapott. Maga az USB fej teljesen beforgatható, így nem kell majd féltenünk a sérüléstől sem.

USB 3.0-ás támogatásának köszönhetően a sebességgel sem lesz gond, hiszen jóval fürgébb 2.0-ás társainál. A gyártó 120 MB/s olvasási sebességet adott meg, ami  nagyon jónak számít, ám sajnos az írási sebessége nem szerepel a specifikációk között.

 

Maga a tároló 5.7 cm hosszú, ráadásul az egyik végén egy kis akasztót is találunk, melynek segítségével akár kulcstartóként is hordhatjuk, a beforgatható dizájn miatt úgysem eshet baja. A pendrive többféle kapacitásban is elérhető, és remek áron lehet jelenleg beszerezni.

Remek hír, hogy a szállítás is ingyenes, így semmilyen más költség nem terhel már titeket.

Forrás: Tomtop

 

Szólj hozzá