Piros és fekete színben érkezhet a pénztárcabarát Galaxy Note 10

A mobil árak mára kissé elszálltak, és 300-400 ezer forintot is elkérnek egy csúcsmobilért, amely alól a Galaxy Note 10 széria sem kivétel. Sokan vannak, akiknek ez már túl megy a lélektani határon, ám szerencsére a hírek szerint rájuk is gondolt a Samsung, és érkezik egy olcsóbb változat is.

Az SM-N770F modellszámú készüléket a SamMobile munkatársai szúrták ki, és minden bizonnyal ez lehet majd a pénztárcabarát Galaxy Note 10. Sajnos szinte semmi infó nem derült még ki róla, mindössze annyit tudni, hogy piros és fekete színekben érkezhet majd Európába.

A Samsungnak egyébként már korábban is volt hasonló próbálkozása. A rajongók bizonyára tudják, hogy a 2014-ben megjelent Galaxy Note 3 Neo-ról van szó, amely egész jól sikerült. A kedvezőbb ár mellé korrekt teljesítmény társult, ráadásul a széria jellegzetessége, az S Pen is megmaradt. Egyedül abba lehetett belekötni, hogy mindössze bő 10%-kal volt olcsóbb a nagytesónál.

Tekintve, hogy a Galaxy Note 10 itthon bruttó 329.990 forintba kerül, így tippre 300 ezer Ft alatt lehet majd hozzájutni az újdonsághoz. Kérdéses persze, hogy miről kell majd lemondanunk az esetében, mert ha csak a sebesség terén lépne vissza az új modell, akkor nagyon jó vételnek ígérkezik. A megjelenésről egyelőre még nincs hír, de reméljük, hogy hamarosan erre is fény derül.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá