Pocsékul bírja a strapát az új Apple iPad Pro

Az ember egy méregdrága, többszázezres készüléktől általában azt várja, hogy valamennyire azért bírja a kiképzést, még ha a legtöbb mobil masina nyilván csak megfelelő védelemmel – tok, fólia, stb -, lesz igazán tartós. A helyzet az, hogy a prémium tabletek koronázatlan királyának mondható, idei iPad Pro botrányosan teljesített Zack Nelson strapatesztjén, és az egészet mi magunk is megtekinthetjük a JerryRigEverything YouTube csatornán. 

Az úriember tesztjeit már valószínűleg ismeritek, a legkülönfélébb módokon teszi próbára az adott a telekommunikációs készülék tűrőképességét. A próbatétel nem csupán ad hoc módon történik, a gyártáskor használt anyagok ellenálló képességét először a Mohs-skála szerint kalibrált eszközökkel vizsgálja. Karcolások és csikarások terén még egész tűrhetően szerepel a prémium táblagép, bár az hamar kiderül, hogy a kamerát nem valódi zafírüveg oltalmazza.

A 11 colos masina  kijelzőjét extrém hőhatásnak is kiteszik, az öngyújtó általi égetés hatása persze nem marad el, 10 másodperc után feketévé válnak a képpontok, viszont hamarosan újra életre kelnek. Az igazán botrányos történés akkor következik, amikor Zack hajlítás tesztet próbál eszközölni, és a készülék minimális erő befektetése után azonnal kettétörik. A szerkezet gyenge pontjai a videó alapján a külön megvásárolható Apple Pen töltésére szolgáló port, és a másik oldalon lévő mikrofonnál találhatóak. Nem is szaporítanánk tovább a szót, tekintsétek meg Ti magatok is a felvételt, aztán vonjátok le a számotokra megfelelő konzekvenciát.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá