Premier dátumot kapott a Diablo Immortal – nem csak telefonokra jön!

Évek óta várunk türelemmel a Diablo Immortal nevű játékra, amelyet eredetileg okostelefonokra jelentett be a Blizzard. Volt is belőle némi botrány, és az sem segített, hogy lassan már négy éve húzzák azt a bizonyos megjelenést. Szerencsére a várakozásnak hamarosan vége, mert idén nyáron megjelenik a játék, ami nem csupán mobil operációs rendszereken lesz elérhető.

A játékot letölthetjük majd iOS, Android és PC platforomokra is, mégpedig június másodikán, aznap debütál a régóta várt cím. A játék támogatni fogja a crossplay-t és cross progression-t, ami azt jelenti, hogy a karaktereket tovább lehet vinni más eszközökre, illetve együtt játszhatunk más platformok játékosaival is.

A fejlesztők szerint a Diablo Immortal ingyenes lesz – ez mondjuk inkább rossz hír, gondolom sejtitek,  miért -, új karaktereket, történetszálakat, és tartalmat ígérnek a rajongók számára. Habár a játék hetek múlva debütál, előregisztrálni már most is lehet, erre a linkre kattintva.

Ami a történetet illeti, a Diablo Immortal a Diablo második és harmadik epizódja között fog játszódni, a játékosoknak meg kell találniuk a Worldstone töredékeket, magát a követ Tyrael arkangyal zúzta szét, a darabok pedig mindenütt ott vannak Menedék világában. Megkapjuk a közönségkedvenc kasztokat, lehet majd barbárral, varázslóval és nekromantával is lenni, és persze mindenféle felszerelést zsákmányolhatunk a gaz ellen irtása közben. Telefonokon az irányítás az érintőképernyő révén fog történni, számítógépen pedig billentyűzettel és/vagy egérrel, de ígérve lett kontroller támogatás is, ez konkrétan a játék App Store-os és Google Play-s leírásában is meg van említve. Ti fogtok játszani a Diablo Immortallal, vagy inkább passzoljátok ezt a lehetőséget?

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá