Prémium okosorák LTE modemmel, Android Wear rendszerrel a GearBest nyári vásárában

Jelenleg is nagy erőkkel dübörög a GearBest nyári vására, amelynek keretein belül szeretnénk nektek bemutatni két valóban prémium kategóriás okosórát, ezek többek között saját navigációs rendszerrel, LTE modemmel, vízálló külső borítással, és számos egyéb extrával is el lettek látva. A szóban forgó készülékek a TicWatch Pro 2020, valamint az eredeti TicWatch Pro modell.

Ticwatch Pro 2020

Ez az eredeti modell frissített változata, amely számos egyéb mellett 1 GB RAM-mal, Google Android Wear operációs rendszerrel, elképesztően hosszú 2-30 napos ( felhasználási módtól függő) üzemidővel, beépített navigációs rendszerrel, NFC chippel, valamint a már megszokott funkciók (pulzusmérés, lépésszámlálás, alvásmonitorozás stb.) mellett Wi-Fi kapcsolódási lehetőséggel, IP68 minősítésnek megfelelő vízálló burkolattal igyekszik levenni bennünket a lábunkról. A készülék képes irányítani a párosított telefon kameráját, multimédia lejátszóját, a belsejében Bluetooth 5.0 modem dolgozik. Az órát kérhetjük akár európai raktárból is, a vételár pedig dollárból átszámítva nagyjából 64450 forint, amin valamelyest mérsékelhetünk a C4F7FE4FC5E27000 felhasználásával. Részletes műszaki ismertető és megrendelési lehetőségek a lenti linkeken!

TicWatch Pro

Az eredeti modell sem kispályás játékos, hiszen összességében véve egy olyan óráról van szó, ami képes helyettesíteni egy belépőszintű okostelefont. A készülék belsejében Qualcomm Snapdragon Wear 2100 lapkakészlet teljesít szolgálatot, egy 1,39 hüvelykes AMOLED megjelenítő takarásában, amelyen 400 x 400 pixel terpeszkedik. Az óra rendelkezik saját LTE modemmel, így okostelefon párosítása nélkül is képes hívásokat indítani, fogadni, valamint minden különösebb gond nélkül csatlakozik a mobilinternet hálózatokra. A TicWatch Pro kapott saját GPS modult, NFC technológiával is ellátták, ami pedig a szoftveres oldalt illeti teljes értékű Android Wear rendszert futtat. A vezeték nélküli kapcsolatok között megtalálható a Bluetooth 5.0, és a Wi-Fi is. A TicWatch Pro külső burkolata ellenáll a víznek, mégpedig az IP68 minősítésnek megfelelően, és a fizikai sokkot is jól tűri, erről a MIL-810G-STD besorolás kezeskedik. Az okosóra jelenleg cirka 91 667 Ft-os áron rendelhető a GearBest webáruházából, ám ezen az összegen lehet valamelyest csökkenteni a F4FD038C0C227000 kuponkód felhasználásával a vásárlás előtt. Ha szeretnél többet tudni, netán rendelni, akkor kattints a lenti linkekre! Ja és ez a készülék is EU raktárból jön!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá