Prime Day akciók a GearBesten

Eredetileg az Amazon indította el a Prime Day eventet, ami egy két napos online rendelős Kánaán az Amazon Prime tagok számára, de mára már más cégek is igyekeznek kedvezményekkel, különlegességekkel előrukkolni a jeles nap alkalmából, nem kivétel ez alól a kínai GearBest sem. Az alábbiakban a széleskörű promóció termékei közül fogunk válogatni, A felsorolásban lesz vezeték nélküli fülhallgató, okosotthon vezérlőrendszer, és egy jól felszerelt, ám ennek ellenére egészen tűrhető árral rendelkező drón is.

Az alábbi linkre kattintva megtekinthető a promóció teljes választéka, itt aztán tényleg van minden okostelefon, robotporszívó, tv-box, elektromos fogkefe, igazából fel sem lehetne sorolni az itt található rengeteg terméket, helyette inkább azt javasoljuk, hogy nézzetek szét a saját szemetekkel.

GearBest Prime Day Akció

A Prime Day akciós termékek közül szerintünk még mindig kitűnik a Xiaomi Redmi AirDots vezeték nélküli fülhallgató, ami az ingázók és a sportolók legjobb barátja lehet, feltéve ha szeretik a zenét. A készülék lelke egy Bluetooth 5.0 modem, amelyek révén a vezeték nélküli kapcsolat stabil lesz, ráadásul az az ötödik generáció jótékony hatással van az üzemidőre is. Az apróságok mellé jár egy dokkoló is, ami nem csak arra alkalmas, hogy tároljuk benne a fülhallgatókat, hanem képes tölteni is azokat, amelyek így összesen 12 órán is működőképesek maradhatnak. A fülesek kialakítása tökéletesen ergonomikus, és tuti nem fognak csak úgy kipotyogni a hallójáratból, erre gondolt a gyártó a termék fejlesztésekor. A Xiaomi Redmi AirDots bárkinek ajánlható, aki sokra tartja a mobilitást, az igényes hangzást, és a pénztárcája vastagságát. A készülék most majdnem 40%-os kedvezménnyel kapható a GearBest webáruházában, ami összesen. 6627 forintot jelent nagyjából, magyar valutára átszámítva.

Az Aqara kétirányú modul azok számára lehet érdekes, akik szeretnének valódi intelligens otthont kiépíteni. Ez a készülék lényegében arra való, hogy szinkronizálja az okostelefont valamint az otthon található eszközöket, elsősorban a légkondicionáló berendezéseket, a Mijia alkalmazáson keresztül. A készülék irányításához nem szükséges házon belül tartózkodni, akár távolról is vezérelhető, illetve a segítségével időzíteni is lehet a különböző csatlakoztatott eszközök funkcióit. Teszem azt be lehet állítani, hogy reggel lámpafény ébresszen bennünket, mielőtt elindulunk munkába, de ugyanígy elindítható a robotporszívó is. A készülék által elérhető lehetőségeket csupán az okosotthon rendszerhez csatlakoztatott eszközök száma, illetve azok képességei befolyásolják, a többi teljesen rajtunk múlik. Ha ez eddig nem derült volna ki a termék a Xiaomi vonzáskörébe tartozik, és most mindössze 7814 forintos áron kapható.

Gondolom az olvasók között is akadnak jó páran akik szívesen vásárolnának valamilyen drónt, egy kicsit komolyabb kategóriás terméket, de visszatartja őket a esetben igen csak húzós vételár. A FIMI A3 kiváló alternatíva lehet a számukra, hiszen egy csomó mindent tud amit a profi készülékek, de azért még a fizetésből élők is meg tudják venni. A drónban található kamera Full HD felbontású videókat képes rögzíteni, illetve azokat 1 kilométer távolságon belül valós időben közvetíteni. A gépezet burkolata alatt egy 2000 mAh kapacitású akkumulátor található, ami összesen 25 perc repülési időt tesz lehetővé. A minél stabilabb felvételek készítéséhez kéttengelyű mechanikus és háromtengelyű elektronikus gimbalt szereltek a készülékbe. A FIMI A3 egészen gyorsan pásztázza fel a környéket, hiszen másodpercenként 18 méter távolságot képes megtenni, és maximálisan 500 méter magasra tud felrepülni. A masina nyilván nem ér fel egy több százezres profi géppel, de még hozzájuk viszonyítva sem kell szégyenkeznie. A FIMI A3 most a GearBest webáruházában mindössze 86 561 forintos áron rendelhető.

Mi ezeket a termékeket találtuk a legérdekesebbnek a GearBest Prime Day promóciójában, de talán számodra más dolgok lesznek relevánsak. Azt javasoljuk tegyetek egy kört mindenképpen az oldalon, hátha megtetszik valami. A Prime Day promóció linkje még egyszer:

GearBest Prime Day Akció

Forrás: GearBest

Szólj hozzá