Hivatalosan is megerősítették a Redmi K20 akkumulátorának kapacitását

Egy még be sem mutatott okostelefonnal kapcsolatban a legmegbízhatóbb információ az, amit maga a gyártó oszt meg a rajongókkal. Egy olyan készülék esetében, mint a Redmi K20 egyáltalán nem vagyunk szűkében szóbeszédeknek, pletykáknak, de mindannyian a biztos tudásra esküszünk. Pontosan ilyen tudást szereztünk a készülék akkumulátorával kapcsolatban, mégpedig a Redmi-nek köszönhetően.

A kínai gyártó mint oly sokszor korábban, most a Weibo oldalát használta, hogy kommunikáljon a fanokkal, és egy kedvcsináló plakát – vagy ahogyan az angolok mondják teaser – segítségével leleplezte a Redmi K20 akkumulátorának kapacitását. A mobil méretes telepet fog kapni, ami 4000 mAh-nyi energiát jelent, de igazából ezt beszélték a szivárogtatók is, így talán nem annyira meglepetés ez azoknak, akik a kezdetektől nyomon követik a zászlóshajó gyilkos pályafutását.

A poszteren valami olyasmi van, hogy “Akarj többet” és mellette ott van a Redmi K20 telepének mérete, szóval ez az egész egyelőre csupa rejtély. Az is lehet, hogy egy Redmi K20 Pro modellre utalnak itt a sorok között, ám valószínűleg kénytelenek leszünk megvárni a bemutató napját, hogy igazán biztosak lehessünk. A készülék jövő héten kedden, vagyis május 28-án debütál, és lehet kapni fog egy nagy testvért, de erre egyelőre ne vegyünk még mérget.

Amúgy 4000 mAh nem olyan nagy szám a Redmi telefonok történetében, ha jobban belegondolunk az ár/érték bajnok mobilokat szállító cég kifejezetten kényes a jó üzemidőre és a méretes telepekre, gondoljatok bele, még a Redmi 3S is ekkora aksit kapott. Ami igazán izgalmassá teszi ezt az egészet az a  fejlett gyorstöltés, amit először kaphat meg Redmi készülék. Hasonlóan komoly képességekkel e téren csak a Xiaomi Mi 9 rendelkezik, melyet 27W-s metódus révén is táplálhat a büszke tulajdonos.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá