Redmi K20 Pro Signature Edition – arannyal és gyémánttal vértezve

Szinte tendencia lett, hogy időről időre érkezik egy mobil, melyet mindenféle nemesfémmel díszítenek, és nem igazán az átlagemberek pénztárcájához szabják. A legtöbb esetben ezt külsős cégek valósítják meg, ám most éppen a Redmi volt az elkövető.

A Xiaomi leányvállalata bejelentette a Redmi K20 és Redmi K20 Pro érkezését Indiába, és ha ez nem lenne elég, utóbbiból egy különleges kiadást is bemutattak. A belseje teljesen megegyezik a hagyományos mobiléval, ám egészen exkluzív külsőt kapott.

A Redmi K20 Pro Signature Edition egy luxus készülék, melynek hátulja aranyból készült, az alsó K betű pedig gyémántból lett kirakva. Ezen kívül más nem derült ki a körítésről, de bizonyára jár még mellé némi luxustartozék is.

A nemes anyagoknak persze súlyos ára van, hiszen a telefonért 6.220 eurót kell perkálni, ami nagyjából 2 millió forintnak felel meg. Bizonyára nem kapkodnak majd érte, ám nem is ez volt a Redmi célja, hiszen mindössze 20 darabot dobnak belőle a piacra, így szinte lehetetlen lesz hozzá jutni.

A Xiaomi egyébként a régóta várt Mi A3-at is bemutatta ma, ám ez sajnos közel sem tűnik olyan jó ajánlatnak, mint amilyenek az elődei voltak. A 250 eurós árcédulával érkező mobil ugyan nem lett rossz, ám a sima HD+ felbontás csalódást keltő a 6,1 colos AMOLED kijelzőn. Nagyon el lettünk kényeztetve az utóbbi időben, hiszen rengeteg szuper középkategóriás mobil van a piacon, és véleményünk szerint a Redmi K20 is jobb vételnek számít.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá